Shqyrtim Admirals

Admiral Markets

Admirals, ndërsa quhej më parë Admiral Markets, është një broker i njohur global i aksioneve dhe CFD që u themelua në Estoni në vitin 2001. Ri -brandimi i fundit në Admirals vërteton zhvillimin e brokerit dhe angazhimin për të ofruar një përvojë tregtare të përmbushur. Me një theks të madh në rregullimin dhe sigurinë, Admirals siguron një mjedis tregtar të besueshëm për klientët e saj. Brokeri ofron qasje në dy platforma tregtare të njohura gjerësisht, MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5, duke i dhanë tradicionalisht të kënaqur me mjete dhe karakteristika të fuqishme për tregti efikase nëpër klasa të ndryshme të aseteve. Admirals përmbush nevojat e një game të gjërë të të tregtarëve duke ofruar një gamë të gjerë të instrumenteve tregtare, përfshirë aksione, mallra, indekse dhe më shumë. Admirals dallohet duke ofruar promovime të mëdha, siç janë bonuset për mirëseardhje dhe bonuset pa depozitë, për tregtarët që jetojnë në vendet ku rregulloret e tregtisë Forex lejojnë këtë lloj promovimi. Kjo i shton vlerë dhe inkurajon tregtarët të zgjedhin Admirals si platformën e preferuar tregtare. Arsimi është një fokus i rëndësishëm për Admirals, siç vërteton përmes materialesh edukative të gjera në dispozicion në faqen e tyre kryesore. Tregtarët e të gjitha niveleve mund të përfitojnë nga webinaret në linjë, kurset tregtare, një glosar i përgjithshëm i tregtarit dhe artikuj informues mbi tregtinë. Burimet edukative janë projektuar për të përmbushur nevojat e fillestarëve, tregtarëve mesëm dhe profesionistëve të avancuar. Përveç kësaj, Admirals siguron kalendaret ekonomike, podcast -at javore të tregtisë, veglat e analizës së ndjesisë së tregut dhe shumë të tjera, për të ndihmuar tregtarët në planifikimin e tregtive të tyre të ardhshme më efikas. Ajo që dallon Admirals nga konkurrentët e tij është vlerësimi i nevojave të të tregtuarit aktive dhe investimeve reale. Brokeri ofron mundësi për të tregtuar aktivisht, të bëhet kjo zakonisht duke përdorur kontratat për dallim (CDFs) dhe investime në asetet reale. Investitorët mund të fillojnë duke filluar me minimalisht 1 USD të investojnë në aksione kompanish. Ky përqasje duale për klasat e aseteve e zgjeron gamën e mundësive për klientët dhe përshtatet me preferencat e ndryshme të tregtisë dhe investimeve. Admirals vazhdon ta kushtëzojë inovacionin, arsimimin e gjerë dhe opsionet e ndryshme të tregtisë për të ofruar një përvojë tregtare të plotësuar për klientët e saj. Tregtarët mund t'i përshtaten Admirals, duke e ditur se ata kanë qasje në një broker të reputuar me një gamë të gjerë të instrumenteve tregtare dhe angazhim për suksesin e klientit të tyre.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +172 Më shumë
Rregullimet
CMA, CySEC, FCA UK, FSCA +1 Më shumë
Monedhat e llogarisë
AED, EUR, GBP, JOD +1 Më shumë
Aktet
Bonot, CFDs në Stokë, CFDs Kripto, ETFs, Energjitë, Futures, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, MT5
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Karta e kreditit, Paraja e përsosur
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pjesë e skemës së kompensimit, Ofron seminare dhe webinare, Sinjalet, Pa swap
Promocionet
Bonus pa depozitë, Bonus i mirëseardhjes
Vizito maklerin
Admirals dallohet si një broker i rregulluar, që posedon licenca nga disa organet rregullatore të reputuara në jurisidiksione të ndryshme. Këto përfshijnë Autoritetin e Tregtisë Financiare (FCA) në Mbretërinë e Bashkuar, Komisionin e Vlerësimit të Titujve të Vlefshëm të Sipërmarrjeve (CySEC) në Qipro, Komisionin e Sigurisë së Jashtëm të Jordanisë (JSC) dhe Autoritetin e Tregtisë së Kapitalit (CMA). Për më tepër, Admirals posedon gjithashtu leje nën Lejen e Shërbimeve Financiare Australiane (AFSL), duke siguruar zbatimin e standardeve rregullatore. Për të plotësuar nevojat e ndryshme dhe stilin e tregtimit të klientëve të saj, Admirals ofron një gamë të lartë llojesh llogarish të përshtatura për platformat MetaTrader 5 (MT5) dhe MetaTrader 4 (MT4). Për përdoruesit e MT5, opsionet e llogarisë përfshijnë Trade.MT5, Invest.MT5 dhe Zero.MT5. Përdoruesit e MT4 mund të zgjedhin midis llogarisë Trade.MT4 dhe Zero.MT4. Çdo lloj llogarie përshtatet sipas preferencave të ndryshme të tregtisë dhe niveleve të aktivitetit të saj. Llogaritë Trade.MT5/MT4 përshtaten mirë për tregtarët fillimtarë dhe më pak aktivë, siç janë tregtarët swing dhe pozicionorë. Në anën tjetër, llogaritë Zero janë të projektuara për tregtarët aktivë, duke përfshirë tregtarët me frekuencë të lartë, tregtarët algoritmit, tregtarët scalpers dhe tregtarët e ditës. Leverage maksimal i disponueshëm është vendosur në 500:1 dhe tarifat e tregtimit mund të ndryshojnë në bazë të llojit të llogarisë së zgjedhur. Tregtarët që përdorin Admirals kanë fleksibilitet për të përdorur strategjitë hedhëse në llogaritë e tyre tregtare dhe mund të automatizojnë tregtinë duke përdorur Ekspertët Këshilldarë (EAs), duke përmirësuar efikasitetin dhe qëndrueshmërinë e tyre në tregti. Admirals gjithashtu ofron llogarinë Invest.MT5, duke i lejuar investitorët të blejnë pjesë të pjesshme të kompanive të ndryshme që nisin nga vetëm 1 USD. Këtu vlen të theksohet se ky lloj llogarie nuk mbështet përdorimin e leverage, duke u përqendruar veçanërisht në investitorët që kërkojnë pronësi të vërtetë të aseteve. Për tregtarët që kërkojnë të diversifikojnë portofolitë e tyre të investimeve, llogaria Trade.MT5 është një zgjedhje e përshtatshme. Ajo ofron qasje në një gamë të gjerë të klasave të aseteve, duke përfshirë 80 çifte valutore, 5 metale të çmuar, 3 burime energjie, 7 CFD të bujqësisë, 24 futures indeksesh, 11 futures mallrash, 19 CFD indeksesh, mbi 3350 CFD aksionesh, mbi 300 ETF (Fonde të Treguara në Bursë) dhe 2 bono. Me statusin e tij të rregulluar, zgjedhjet e llogarisë të shumta dhe gamën e gjerë të instrumenteve tregtare, Admirals synon të përmbushë nevojat e ndryshme të tregtarëve dhe investitorëve, duke u dhënë atyre një përvojë tregtare të plotësuar dhe fleksibile.

Pyetje të shpeshta për Admiral Markets

A është Admirals një broker i mirë?

Mund të themi me siguri se Admirals është një broker i mirë. Brokeri ofron një gamë të gjerë të instrumenteve tregtare, platformat më të njohura tregtare, komisione të ulëta të tregtimit dhe mbështetje profesionale për klientët. Në shtojcë, duhet të përmendet se Admirals është tregtar tërheqës nga organet rregullatore të ndryshme.

Çfarë lloji i broker është Admiral Markets?

Admirals është një broker Aksionesh dhe CFD. CFD vjen nga termin “Contrat for Difference” dhe ai mundëson spekulatorët e shkurtër dhe mesëm afat të përfitojnë nga volatiliteti i çmimit të aseteve baze të cilat janë vete objekt i kontratës. CFD-të mund të merren në dy drejtime nëpërmjet leverage. Herët janë më të lira se asetet fizike. Admirals ofron CFD në Forex, indekset, mallrat, bonot, aksionet dhe ETF për tregti. Për më tepër, ka më shumë se 4500 aksione individuale dhe mbi 400 ETF për investime.

Sa është depozita minimale për Admirals?

Admirals ofron lloje të ndryshme llogarish për tregtarët e saj. Tregtarët që interesohen për tregti aktive mund të hapin llogari duke përdorur vetëm 25 dollarë amerikan. Investitorët që dëshirojnë të investojnë në asete mund të fillojnë duke vënë depozita në portofolin e tyre nga 1 dollar amerikan. Le të kemi parasysh se monedhat e disponueshme të llogarive janë USD, EUR, JOD, AED dhe GBP. Është më mirë të hapni llogarinë tuaj tregtare në monedhën që përdorni më shumë, në mënyrë që të jeni në gjendje të kurseni në këmbimet valutore.