Platformat e tregtisë Forex të ofruara nga ndërmjetësitë e valutave të huaja online

Softueri i tregtisë është mjeti juaj përfundimtar për të arritur suksesin në tregtinë online. Dhe është e pa diskutueshme që duhet të ndiheni rehat me mjetin e zgjedhur. Prandaj, ne kemi listuar ndërmjetësitë Forex në bazë të platformave të tregtisë që ofrojnë tregtarëve - qoftë MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader, ose ndërmjetës të softuerit të pronës - ne i kemi mbuluar të gjitha.
MT4MT5Myfxbook AutoTradeNinja TraderTradingViewZuluTradecTraderxStationTejkalohet