Rishikimi ADSS

ADSS është një broker i respektuar ndërkombëtar i Forex dhe CFD (Kontratat për Dallimet) që vepron që nga viti 2010 dhe ka fituar shumë çmime të industrisë. Brokeri ofron klientëve të tij platformën popullore MetaTrader 4 dhe një platformë tregtimi të ndërtuar vetë. Për tregtinë e valutave të këmbimit, ADSS ofron një leverage maksimal prej 500:1. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se kufijtë e leverage mund të ndryshojnë për klasa të ndryshme të pasurive. Për tregtinë e indeksëve, leverage maksimal i ofruar është 333:1, ndërsa për mallrat, arrin deri në 200:1. Qytetarët e BE dhe Mbretërisë së Bashkuar mund të kenë akses në kufijtë më të vogla të leverage për shkak të rregullave më të ashpra në ato rajone. Një aspekt përfitues i tregtisë me ADSS është se brokeri nuk tarifon komisione. Në vend të kësaj, tarifat përfshihen brenda shpërndarjeve, duke ofruar një strukturë të qartë kostesh. ADSS i jep prioritet mbështetjes së klientëve dhe ofron kanale të ndryshme për klientët të bëjnë kontakt, duke përfshirë bisedën në internet, emailin dhe thirrjet telefonike. Ekipi i shërbimit ndaj klientëve është në dispozicion 24/5 për të ndihmuar klientët me pyetjet dhe shqetësimet e tyre. Si një broker i mirë-i-rregulluar, ADSS ofron një zgjedhje të qëndrueshme të instrumenteve tregtare. Klientët kanë qasje për të tregtuar 60 kurse valutash, mbi 2000 pjesë të kompanive si CFD, 4 derivate kripto, 27 indekse dhe 9 mallra. Brokeri gjithashtu ofron një kalendar ekonomik, së bashku me artikuj dhe lajme në faqen e tij të internetit për të ndihmuar me analizën e tregut. Për më tepër, tregtarët fillimtarë mund të përfitojnë nga burimet arsimore si udhëzuesi se si të tregtojnë, një bibliotekë video, mësime MT4, webinare dhe një fjalor financiar për të përmirësuar njohuritë e tyre të tregtisë. Përgjithësisht, ADSS tregon angazhimin e tij për përputhshmërinë rregullatore, një gamë të gjerë të instrumenteve tregtare dhe mbështetjen për klientët të plotësuar. Oferta e burimeve edukative nga brokeri kontribuon më tej në tërheqjen e tij për tregtarët e fillimtarë dhe ata me përvojë.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +171 Më shumë
Rregullimet
FCA UK, SCA e Emirateve të Bashkuara Arabe
Monedhat e llogarisë
AED, USD
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, Tejkalohet
Metodat e depozitës
ApplePay, Transferim bankar, Karta e kreditit, Neteller, Skrill, UAEPGS
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, Pjesë e skemës së kompensimit, Pa swap
Promocionet
Vizito maklerin
ADSS përgjigjet nevojave të ndryshme të tregtarëve duke ofruar tre lloje të llogarive të ndryshme: KLASIKE, ELITE, dhe ELITE+. Dalja kryesore midis këtyre llogarive ndodhet në kërkesën e depozitës fillestare, me depozita më të larta që ofrojnë qasje në kushte tregtie më të mira. Për shembull, lloji i llogarisë ELITE (që kërkon një depozitë minimale prej 100,000 USD) ofron shpërndarje më të ulët me 25% krahasuar me llogarinë KLASIKE (që mund të hapet me një depozitë prej 100 USD). Llogaria ELITE+ ofron shpërndarje shumë të ulëta, por kërkon një depozitë minimale prej mbi 250,000 USD. Një avantazh i veçantë i tregtisë me ADSS është përputhshmëria e tij rregullatore. Brokeri është i autorizuar dhe i rregulluar nga Autoriteti i Sigurisë dhe Mallrave (SCA) në Abu Dhabi. Gjithashtu, ai mban një licencë nga Autoriteti i Konduktës Financiare (FCA) në Mbretërinë e Bashkuar, i cili është një rregullator i njohur për mbikëqyrjen e rreptë. ADSS ofron fleksibilitet në monedhët e llogarisë, duke lejuar klientët të hapin llogari tregtie në USD, EUR, GBP dhe AED. Brokeri nuk vë tarifa mbi depozitat, tërheqjet ose mbi papërdorimin e llogarisë. Shpërndarjet EUR/USD fillojnë nga 0.7 pips, tregues i çmimeve konkurruese për tregtarët. Proceset e hapjes dhe regjistrimit të llogarive janë të plotësisht dixhitale, duke përmirësuar lehtësinë për klientët. ADSS ofron shumë mundësi për fonde, duke përfshirë Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, UAEPGS dhe transferin bankar. Përgjithësisht, ADSS është një broker Forex që meriton vlerësim. Ai ofron lloje të ndryshme të llogarive për të akomoduar preferencat e ndryshme të tregtisë, mban licencë nga autoritetet rregullatore të mirënjohura, dhe ofron kushte tregtie të konkurrueshme, të mbështetur nga një platformë dixhitale e përdorueshme dhe një gamë opsionesh për financim.

Pyetje të shpeshta për ADSS

Çfarë është adss në Emiratet e Bashkuara Arabe?

ADSS është një broker Forex dhe CFD (Kontratat për Dallimet) i vendosur në Emiratet e Bashkuara Arabe. Brokeri operon jo vetëm në vend, por edhe merr klientë nga të gjithë bota.

Sa është depozita minimale për adss?

ADSS ofron 3 lloje të ndryshme llogarish për klientët e saj. Depozita minimale fillestare e kërkuar për të hapur llogarinë e tregtisë KLASIKE me këtë broker është aq e ulët sa 100 USD. Për hapjen e llojit të llogarisë Elite, do të keni nevojë të depozitoni mbi 100,000 USD. Dhe për hapjen e llogarisë Elite+, nevojiten mbi 250,000 USD.

A është ADSS një broker i mirë?

ADSS është një broker mesatar. Ky broker ofron mbi 2,000 instrumente të tregtueshme, nga klasa e ndryshme e pasurive, si Forex, Indekse, Stock CFD, Mallra dhe Kriptovaluta. Leverage i disponueshëm maksimal është 500:1, brokeri është i rregulluar nga regjulatorë top-tier, dhe tarifat mbi EUR/USD nisin nga 0.7 pips.