Përshtypje mbi AMarkets

AMarkets, i themeluar në vitin 2007, ka zgjeruar me sukses praninë e saj në të gjithë botën. Brokeri ofron qasje në dy platforma popullore tregtie Forex dhe CFD: MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5. Me AMarkets, tregtarët mund të angazhohen në një gamë të gjërë instrumentesh financiare, duke përfshirë çifte valutorë, metale, kriptovaluta, bono, mallra, indekse dhe CFD në aksione. Më të rëndësishme është se klientët e AMarkets përfitojnë nga mbrojtja e Fondit të Kompensimit të Komisionit Financiar, i cili ofron mbulim deri në 20,000 € për pretendim. Brokeri gjithashtu siguron mbrojtje nga saldo negativ për klientët e saj. Në një mënyrë impresionuese, AMarkets shërben mbi një milion klientë globalisht, duke reflektuar tërheqjen e saj të gjerë. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se brokeri nuk është i disponueshëm në disa vende, duke përfshirë vende të nënshtruar sanksioneve ndërkombëtare si Irani dhe Koreja e Veriut. Përveç kësaj, AMarkets nuk pranon klientë nga juridiksione me kërkesa rregullatore të ashpra, si BE/EEE/MB dhe SHBA. AMarkets krenohet në ofrimin e shërbimit të klientëve profesionale në disa gjuhë. Procedurat e hapjes së llogarisë janë të shpejta dhe efikase, dhe faqja kryesore e brokerit përfshin një sasi të madhe burimesh mësimore të përshtatura për filluesit. Për më tepër, AMarkets ofron një sërë mjetesh për analizën e tregut, duke përfshirë strehë VPS, AutoChartist, një kalendar ekonomik, një makinë llogaritje për tregtarë, një tregues ndjenjash dhe një analizues tregtare. Në krye të llogarisë, AMarkets ka arritur zgjerim global të rëndësishëm që nga themelimi i saj në vitin 2007. Brokeri ofron qasje në platforma tregtie të udhëheqës dhe ofron një gamë të gjerë instrumentesh financiare. Klientët përfitojnë nga mbrojtja e Fondit të Kompensimit të Komisionit Financiar dhe shijojnë shërbimin e klientëve profesionale. Ndërsa AMarkets është i kufizuar në disa vende dhe rajone për shkak të arsyeve rregullatore dhe sanksioneve, ende mbetet një zgjedhje e besueshme për tregtarët që kërkojnë procedurat e hapjes së llogarive të efiktra, materiale të gjera mësimore dhe mjetet e analizës së tregut të ndryshme.
Shtetet
Shqipëria, Algjeria, Andorrë, Antigua dhe Barbuda +100 Më shumë
Rregullimet
Autoriteti i Shërbimeve Ndërkombëtare MWALI
Monedhat e llogarisë
BTC, EUR, USD
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, ETFs, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, MT5
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Karta e kreditit, Kripto, Fasapay, Neteller, Paraja e përsosur, Skrill, WebMoney
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Shpërndarjet e fiksuara, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pjesë e skemës së kompensimit, Pa swap
Promocionet
Bonus krediti, Turne demo, Bonus depozite
Vizito maklerin
AMarkets ofron një gamë të gjerë mundësish tregtie për klientët e saj, duke përfshirë 18 mallra të ndryshme, 427 CFD në aksione, 44 copë valutesh, 27 kriptovaluta, 16 indekse dhe 19 ETF (Fonde të Tregtuara në Bursë). Një veçori e dalëshme është leverage maksimal i jashtëzakonshëm i 3000:1, i cili mund të konsiderohet i pakufizuar. Ndërsa leverage i lartë zakonisht është i kufizuar nga rregullatorët, AMarkets vepron nën mbikëqyrjen e rregullatorëve relativisht të prerë si Autoriteti Ndërkombëtar i Shërbimeve të Malit (MISA), Komisioni Mbikëqyrës Financiar (FSC) dhe Autoriteti i Shërbimeve Financiare (FSA) në Shën Vincent dhe Grenadine. Për të përmbushur nevojat e ndryshme të tregtarëve, AMarkets ofron lloje të ndryshme llogarish. Lloji i llogarisë Crypto, ideal për tregtarët e kriptovalutave, ofron një leverage maksimal prej 500:1. Llojet e tjera të llogarisë ofrojnë një leverage maksimal prej 3000:1. Spread-ët në këto llogari janë të lëvizshme, duke filluar nga 1.3 pips, dhe nuk përfshijnë ndonjë komision. Për ata që preferojnë spread-e të fiksuara, është e disponueshme lloji i llogarisë Fixed, me spread-e që fillon nga 3 pips. Depozita minimale fillestare e nevojshme për të hapur një llogari të fiksuar është 100 USD/100 EUR. Për filluesit, llogaria e Standardeve është e përshtatshme, duke përfshirë spread-e që fillon nga 1.3 pips. Tregtarët aktive mund të përfitojnë nga llogaria ECN, e cila ofron spread-e më të ulëta që fillon nga 0 pips. Megjithatë, tregtarët që përdorin llogarinë ECN janë nën komision të 2.5 valutë bazë për pjesësh ose parësh të tregtuara. Depozita minimale fillestare e nevojshme për të hapur një llogari ECN është 200 USD/200 EUR, në varësi të valutës së llogarisë së zgjedhur. Në përfundim, AMarkets ofron një zgjedhje të gjerë të aseteve të tregtueshme, duke përfshirë mallra të ndryshme, CFD, copë valutash, kriptovaluta, indekse dhe ETF. Leverishi i lartë i 3000:1 i brokerit, i mbështetur nga mbikëqyrja rregullatore, ofron fleksibilitet për tregtarët. Me lloje të shumta llogarish të disponueshme, duke përfshirë llogarinë e specializuar Crypto, AMarkets plotëson kërkesat specifike të tregtarëve të ndryshëm. Qoftë që dikush kërkon spread-e të lëvizshme apo të fiksuara, ka opsione të përshtatshme, dhe llogaria ECN tërheq tregtarët aktivë me spread-e të ngushta, edhe pse me komision. Hapja e një llogarie kërkon një depozitë minimale të arsyeshme, në varësi të llojit të llogarisë dhe valutës së zgjedhur.

Pyetje të shpeshta për AMarkets

A është AMarkets një broker i mirë?

AMarkets është një broker mesatar. Brokeri është i rregulluar, megjithatë rregullatori nuk është shumë i prerë. Tarifat e tregtisë fillin nga 1.3 pips në llogarinë Standarde, dhe numri i instrumenteve të tregtueshme është rreth 540.

Si të bëj tërheqje në AMarkets?

Për tërheqjen e fondeve nga llogaria juaj tregtare, duhet të shkoni në zonën e klientit tuaj. Brokeri mbështet opcione të ndryshme të tërheqjes, duke përfshirë: Visa, Mastercard, Neteller, Crypto, AdvCash, Perfect Money, fasapay, dhe TopChange. Ju kujtojmë se ndërsa depozitat janë shumë të shpejta, tërheqjet marrin disa ditë.

A pranon AMarkets klientë nga SHBA?

AMarkets është një broker Forex ndërkombëtar, megjithatë, brokeri nuk pranon tregtarë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Gjithashtu, vendet në BE/EEE/AELS, Afganistani, Benini, Botswana, Burundi, Cape Verde-etj. gjithashtu janë të kufizuara. Prandaj, para se të filloni procesin e hapjes së llogarisë, është më mirë të siguroheni që brokeri mund të pranojë aplikacionin tuaj me ndihmën e shërbimit të klientit.