Përsqyrimi i AmegaFX

Amega është një broker ndërkombëtarisht i njohur për Forex dhe CFD (Kontrata për Diferencë) që ofron shërbime financiare në të gjithë botën. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se brokeri nuk operon në disa vende, siç janë SHBA-ja, Korea e Veriut dhe Irani. Brokeri zbaton përputhshmëri me rregullatorët, duke siguruar një mjedis tregtar besnik. Amega ofron akses në një sërë të gjerë të klasave të pasurive, duke lejuar tradetarët të përfshihen në tregjet e ndryshme. Përmban gjithashtu platforma tregtare popullore dhe të besueshme për të përmbushur nevojat e klientëve të saj. Mbështetja profesionale e klientëve të Amega është e disponueshme nga e hëna në të premte, nga ora 7am deri në ora 2pm UTC, duke ofruar ndihmë përmes chat-it të drejtpërdrejtë, e-mail-it dhe telefonit. Një aspekt për të marrë parasysh është se të punësuarit kanë opsione të kufizuara kur bëhet fjalë për llogaritë të drejtpërdrejta, pasi ka vetëm një lloj llogarie të disponueshme. Megjithatë, Amega ofron llogari demo dhe versione të llogarisë aktive të pa ndërmjetësuara (islamike) për ata me kërkesa të veçanta. Ndërsa materialet mësimore të ofruara nga Amega mund të jenë të kufizuara, tradetarët mund të përdorin një shumëllojshmëri mjeshtrish për analizën e tregut, duke përfshirë një kalendar ekonomik, udhëzues strategjik për filluesit dhe burimet e analizës teknike të postuara nga brokeri në faqen e saj të internetit. Hapja e një llogarie me Amega është një proces i drejtë dhe zakonisht plotësohet në një ditë. Gjatë procesit të regjistrimit, brokeri do t'ju kërkojë që të ngarkoni kopjet dixhitale të identitetit tuaj dhe vendbanimit, kështu që është e këshillueshme të keni të këto dokumente të përgatitura më parë. Sapo dokumentet të aprovohen, llogaria juaj do të verifikohet dhe do të jetë gati për tregti. Në përmbledhje, Amega ofron kushte tregtimi mesatare krahasuar me liderët e industrisë. Megjithëse mund të ketë disa kufizime, siç është një mundësi e vetme e llogarisë aktive dhe burimet e kufizuara të edukimit, përputhshmëria rregullative e brokerit, aksesimi në klasat e ndryshme të pasurive dhe procesi i hapjes së llogarisë efikase e bëjnë atë një zgjedhje të gjurmë për tradetarët.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +171 Më shumë
Rregullimet
FSC Mauritius
Monedhat e llogarisë
USD
Aktet
CFDs në Stokë, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT5
Metodat e depozitës
Neteller, Skrill, STICPAY
Të tjerë
Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, Pa swap
Promocionet
Bonus depozite
Vizito maklerin
Amega ofron një leva maksimale prej 1000: 1 për tradetarët e saj. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se leva e lartë mund të paraqesë rrezikje, veçanërisht për tradetarët fillestarë. Tradetarët të pa përvojë janë shpesh në ndjenjën e përdorimit të pozicioneve të mëdha për të amplifikuar fitimet potenciale. Fatkeqësisht, kur tregu lëviz kundër parashikimeve të tyre, ata mund të përballen me humbje të rëndësishme, duke shkaktuar një pjesë të madhe të balanceve të tyre tregtare. Është e rëndësishme që tradetarët e rinj të ushtrojnë kujdes kur përdorin leva të larta. Në të kundërtën e Amega nuk i nënshtrohet rregullimeve të rrepta, ajo është në gjendje të ofrojë leva të larta dhe promovime tërheqëse. Vlen të theksojmë se brokeri ofron një bonus mirëseardhjeje prej 150% në depozitët fillestare. Pavarësishtsë që nuk është një rregullator i rreptë, Amega ka një licensë nga Komisioni i Shërbimeve Financiare (FSC) në Mauritius, e cila jep një nivel të sigurisë për tradetarët që marrin parasysh regjistrimin me brokerin. Me të vërtetë, Amega ofron spredet konkurruese që fillon nga 0.8 pips për pasqyrën e këmbimit popullore EUR / USD. Është vlerë të përmendet se brokeri nuk ngarkon komisione, pasi që të gjitha tarifat janë të përfshira në spredet. Amega ofron tradetarëve një gamë të gjerë të llojeve të pasurive për të tregtuar, duke përfshirë valutat, CFD-ja në aksione, indekse, mallra, metale të çmuar dhe energji. Tradetarët mund të shijojnë përfitimet e platformës popullore të tregtimit MetaTrader 5 (MT5). MT5 është i njohur për besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e tij, duke fuqizuar tradetarët për të kryer një analizë teknike të matur. Për më tepër, platforma ofron një karakteristikë thelbësore të tregut (DOM), duke lejuar tradetarët të analizojnë çmimet e ofertës dhe tregtisë, duke e aktivizuar më tej marrjen e vendimeve për tregti më të informuar. Në përmbledhje, ndërsa Amega ofron leva të larta dhe promovimet e përziezuara, tradetarët, veçanërisht fillimtarët, duhet t'i ushtrojnë kujdes. Brokeri ka një licencë nga FSC në Mauritius, duke siguruar një nivel të caktuar të sigurisë. Amega dallohet me spredet e saj konkurruese, duke filluar nga 0.8 pips në EUR / USD. Tradetarët mund të përfitojnë nga platforma e njohur MetaTrader 5, e cila përfshin karakteristika si Fondi i Tregut për analizën e tregut të përmirësuar.

Pyetje të shpeshta për AmegaFX

A është Amega FX i rregulluar?

Po, Amega është autorizuar dhe e rregulluar nën Komisionin për Shërbimet Financiare (FSC), Mauritius. Prandaj, brokeri mund të besohet, megjithëse duhet gjithashtu të kujtojmë se organi rregullator nuk është i rreptë, duke mundësuar brokerin që të ofrojë levat të larta klientëve të tij.

Cila është depozita minimale për AmegaFX?

Depozita fillestare minimale e kërkuar për të hapur një llogari tregtare aktive me Amega është vetëm 20 USD. Mund të përdorni opcionet e ndryshme për të bërë depozitën, si Transfer Bankar, Perfect Money, kartat lokale afrikane, Para Mobile Afrikane, STICPAY dhe PromptPay.

A mund të fitoni para me Amega?

Tregtimi i instrumenteve financiare përfitimprurës është i vështirë, dhe shumica e fillimtarëve mbarojnë duke humbur të gjitha investimet e tyre. Megjithatë, disa menaxhojnë të bëjnë tregtimin një burim të ardhurash. Amega është një broker i rregulluar dhe shumë klientë të saj fitojnë para. Për të arritur nivelin në të cilin tregtia është fitimprurëse, fillimtarëve duhet të mësojnë të menaxhojnë rreziqet, emocionet, të zhvillojnë strategji të fitimprurësa dhe të kenë kapital të mjaftueshëm fillestar.