Shqyrtimi i Axi

Axi është një broker i rregulluar Forex dhe CFD të themeluar në vitin 2007, duke shërbyer mbi 60,000 tregtarë në mbi 100 vende. Ajo mban licenca nga autoritetet e mirënjohura si ASIC, FCA, DFSA, dhe FSA, duke siguruar legjitimitetin e saj. Axi ofron mbështetje klientësh gjashtëgjuhëshe 24/5, një portal të lehtë për përdorim, ekzekutim të shpejtë, dhe shirit të konkurrueshëm. Tregtarët mund të lidhen me brokerin menjëherë përmes bisedi në drejtpërdrejtë dhe kanaleve të ndryshme mbështetëse. Me sigurimin deri në 1 milion dollarë, mbrojtje nga saldo i negativ, llogari bankare të ndara dhe pjesëmarrje në fondet e kompensimit të investitorëve, Axi i jep prioriteti sigurisë së përdoruesit. Brokeri ka fituar shumë çmime për produktet e jashtëzakonshme të CFD dhe u njoh si ofruesi më i mirë i MT4 në Mbretërinë e Bashkuar nga Revista Ndërkombëtare e Biznesit. Çka është më e rëndësishme, Axi lejon një depozitë minimale prej 0 USD për dy llogari, që i adresohet fillimtarëve dhe tregtarëve me buxhet të kufizuar. Ndërsa brokeri vlerëson relativisht një tarifë pasiviteti pas 12 muajve pa aktivitet tregtar, depozitat dhe tërheqjet janë të përshtatshme përmes metodave të ndryshme, duke përfshirë transferet me tela, kartat bankare, Skrill, Neteller dhe kriptovalutat popullore si USDT dhe Bitcoin.
Shtetet
Shqipëria, Algjeria, Andorrë, Angolë +158 Më shumë
Rregullimet
ASIC, DFSA, FCA UK
Monedhat e llogarisë
AUD, CAD, CHF, EUR +6 Më shumë
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, Tejkalohet
Metodat e depozitës
AstroPay, Transferim bankar, Boleto, Karta e kreditit, Kripto, Fasapay, Neteller, POLi, Skrill
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pjesë e skemës së kompensimit, Ofron seminare dhe webinare, Pa swap
Promocionet
Bonus krediti, options.promos["Referral promotions"]
Vizito maklerin
Brokeri Axi adresohet tregtarëve të të gjitha niveleve me tre opsione llogarie të dallueshme: Standarde, Pro dhe Elite. Çdo llogari ofron shira të ngushta, leverage të rregullueshëm dhe avantazhe të shtuara. Llogaria Standarde nuk ka kërkesë për depozitë minimale, pothuajse ka shirat të ulëta nga 0.4 pikë, pa komisione dhe lejon leverage deri në 1:500. Mbajtësit e llogarive Pro gëzojnë benefite të ngjashme, duke përfshirë shërbime VPS falas, shira më të ngushta që fillon nga 0.0 pikë, dhe një komision tregtar standard prej $7 për tretje rrethore. Llogaria Elite është e projektuar për tregtarët me përvojë me buxhet mbi 25,000 USD, duke ofruar shira nga 0.0 pikë, një komision të zvogëluar prej $3.5 për tretje rrethore, leverage 1:500, dhe një madhësi minimale të lotit prej 0.01. Ju lutemi, shënoni se kufizimet e leverage ndryshojnë sipas juridiksioneve, me disa rregullatorë që kufizojnë çiftet kryesore në 1:30, siç është FCA dhe ASIC. Megjithatë, tregtarët në juridiksjone të tjera mund të kenë qasje në leverage deri në 1:500, duke bërë Axi një opsion tërheqës për të gjithë kryeqyteteve të ndryshme tregtare. Me mbi 140 para Forex, CFD, kriptovaluta popullore dhe CFD për aksione të disponueshme në platformën e tyre MT4, Axi siguron mundësi tregtare të ndryshme. Klientët gjithashtu përfitojnë nga shërbime falas Autochartist dhe Myfxbook Autotrade. Axi i jep prioriteti edukimit dhe shkencës, duke ofruar shumë burime duke përfshirë një blog, akademi, seminare online dhe libra elektronikë, duke e lejuar fillimtarët për të kuptuar kompleksitetin e tregjeve financiare. Në përgjithësi, Axi dallon si një broker shumë konkurrues me shira të ngushta dhe kosto hyrje të arritshme.

Pyetje të shpeshta për Axi

A është Axi i ligjshëm?

Po, Axi është një broker i ligjshëm me rregullsira të besuara nga ASIC, FCA, DFSA dhe FSA. Ajo ofron masa sigurie, llogari bankare të ndara dhe fonde kompensimi për mbrojtjen e përdoruesit.

Çfarë është leverage i Axit?

Leverashi i Axit ndryshon në bazë të juridiksionit. Për çiftet kryesore, rregullatorët si FCA dhe ASIC lejojnë leverage deri në 1:30. Në juridiksione të tjera, tregtarët mund të shijojnë leverage deri në 1:500. Tregtarët profesionalë nuk ndalen nga rregullatorët.

Sa është depozita minimale për AxiTrader?

AxiTrader ofron një kërkesë për depozitë minimale prej 0 USD për dy llogari, duke ofruar liri të madhe zgjedhjeje për fillimtarët dhe tregtarët me buxhete të ulëta. Për tregtarët me llogarinë Elite do të duhet të depozitojnë të paktën 25,000 USD.