Shqyrtimi i Blackwell Global

Blackwell Global është një broker ndërkombëtar i njohur që vepron nën rregullimin e organeve të mirënjohura, duke përfshirë Autoritetin e Conductë Aktiviteteve Financiare (FCA) në Mbretërinë e Bashkuar, Komisionin e Kaound të Pasurive dhe Borzës (SFC) në Hong Kong, Komisionin e Vlerësimit të Vlerësimeve të Kamboxhixhive (SECC) dhe Komisionin e Vlerësimeve të Bahamasit (SCB). Këto lidhje regulatorike sigurojnë përkushtimin e brokerit për të mbajtur standarde të larta dhe për të siguruar një mjedis tregtar të sigurt. Sipas vendndodhjes suaj, kushtet e tregtimit mund të ndryshojnë pak. Për shembull, nëse regjistroheni nga Mbretëria e Bashkuar, rregulloret e Autoritetit të Conductës Financiare kufizojnë levarazhin në maksimumin 30:1 dhe kufizojnë qasjen në stimulimit e tregtimit si bonustë përshëndetjeje dhe bonuseve të depozitave. Megjithatë, tregtarët ndërkombëtarë mund të gëzojnë një levarazh maksimal prej 200:1. Ndërsa Blackwell Global ofron rreth 65 instrumente tregtare, është vlerësuar që disa brokerë të tjerë mund të ofrojnë një gamë më të gjerë të mundësive. Megjithatë, platforma primare tregtare e brokerit është MetaTrader 5 (MT5), një platformë shumë popullor e shumtësisë së pasurive. Tregtarët mund të qasen në platformën MT5 nëpërmjet versioneve të desktopit, celularit dhe web, duke ofruar fleksibilitet dhe lëvizshmëri. Një nga avantazhet e dallueshme të tregtisë me Blackwell Global është materiali zgjerues edukativ dhe mjetet e kërkimit tregtar që ofrohen tregtarëve. Ata ofrojnë një gamë burimesh duke përfshirë webinare, udhëzues tregtarësh dhe libra elektronikë, duke iu lejuar tregtarëve të pasurojnë njohuritë e tyre dhe të mbajnë të informuar për tendencat e tregut. Për më tepër, brokeri ofron Shërbime Serverësh Virtuale (VPS), duke siguruar tregti të pa ndërprerë duke lejuar vendosjen e urdhërave 24/7. Shërbimi VPS është veçanërisht irrësistues për tregtarët algoritmikë dhe me frekuencë të lartë për shkak të aftësive të vonësisë së ulët. Për mbështetje të klientëve, Blackwell Global ofron kanale të shumta të komunikimit. Tregtarët e rinj dhe ekzistues mund të lidhen me brokerin përmes postës elektronike, thirrje telefonike ose live chat. Ekipi i mbështetjes së klientëve është në dispozicion nga e hëna në të premte, duke siguruar ndihmë kohore dhe zgjidhjen e çdo pyetjeje ose shqetësimi. Në përgjithësi, Blackwell Global ofron një mjedis të rregulluar tregtar, një gamë burimesh edukative, qasje në platformën e njohur MT5 dhe opsione të mbështetjes së klientëve për të përmbushur nevojat e tregtarëve.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +173 Më shumë
Rregullimet
FCA UK, SECC, SFC, Komisioni i Sigurive i Bahamas
Monedhat e llogarisë
EUR, GBP, USD
Aktet
Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara
Platformat
MT5
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Karta e kreditit, Neteller, Skrill
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pjesë e skemës së kompensimit, Ofron seminare dhe webinare, Sinjalet, Pa swap
Promocionet
Bonusi i referimit, Rivlerësimet
Vizito maklerin
Blackwell Global i përgjigjet nevojave të ndryshme të tregtarëve duke ofruar katër lloje të ndryshme llogarish, duke u lejuar të zgjedhin midis spread-ave të ulëta ose komisioneve të ulëta në bazë të preferencave të tyre të tregtisë. Për tregtarët aktivë, llogaritë ECN dhe Turbo janë veçanërisht tërheqëse pasi nuk kanë asnjë markë në spread. Këto lloje llogarish janë të përshtatshme për scalper, tregtarët intraday, tregtarët e lajmeve, tregtarët algoritmikë dhe tregtarët me frekuencë të lartë. Përmbajtësit e llogarive ECN paguajnë një tarifë komisioni prej 4.5 USD për anë për lotin e tregtuar, ndërsa tregtarët e llogarive Turbo paguajnë një tarifë komisioni prej 2.5 USD për anë për lot. Në anën tjetër, për tregtarët më të pacaktuar si swing tregtarët dhe pozicion tregtarët, Blackwell Global ofron llogaritë Standard dhe Premium. Llogaria Standarde ka tarifa të tregtimit që fillon nga 0.8 pips, të cilat përfshihen në spread. Për mbajtësit e llogarive Premium, spread-ët për tregtin e EUR/USD janë aq të ulët sa 0.2 pips. Gjatë të gjithë llojeve të llogarive, nivelit të pushimit të caktuar është vendosur në 50%, duke siguruar që pozicionet të mbyllen automatikisht kur nivelet e marginës së lirë arrin 50% për të parandaluar balancimin e tregtimit negativ. Blackwell Global përkrah monedha të ndryshme llogarish, duke përfshirë USD, EUR dhe GBP. Hapja e një llogarie aktive tregtare në monedhën lokale mund t'ju ndihmojë të kurseni në tarifat e shëmbimit. Në përgjithësi, Blackwell Global është një broker i mirë të rregulluar me tarifa të konkurrueshme tregtare dhe ofron platforma tregtare të njohura. Megjithatë, që është e rëndësishme të shënohet se numri i instrumenteve tregtare nuk është aq i gjerë si disa brokerë të tjerë.

Pyetje të shpeshta për Blackwell

A është i rregulluar Blackwell?

Po, Blackwell Global është autorizuar dhe i rregulluar nga organet rregullatrice, duke përfshirë Autoritetin e Conductës Financiare (FCA) në Mbretërinë e Bashkuar, Komisionin e Pasurive dhe Borzës (SFC) në Hong Kong, Komisionin e Vlerësimit të Vlerësimeve të Kambodiazë (SECC) dhe Komisionin e Vlerësimeve të Bahamasit (SCB).

Ç'minimumi i depozitës te Blackwell?

Blackwell Global ofron 4 lloje llogarish për klientët e saj. Nuk ka kërkesë fillestare për depozitë minimume për përdoruesit e llogarive Standarde dhe Turbo. Në anën tjetër, për të hapur llogaritë ECN dhe Premium, ju do të kërkohet të depozitoni fillimisht 500 USD.

Çfarë është levarazhi me Blackwell Global?

Levarazhi maksimal i disponueshëm varet nga lloji i llogarisë tuaj dhe vendbanimi juaj vendas. Levarazhi maksimal i disponueshëm për mbajtësit e llogarive ECN, Premium dhe Turbo është 200:1. Për mbajtësit e llogarive Premium, levarazhi deri në 100:1 është në dispozicion. Sidoqoftë, duhet të përmendet se levarazhi është më i kufizuar në disa vende. Për shembull, nëse po regjistroheni nga Mbretëria e Bashkuar si një tregtar me pakicë, levarazhi maksimal i disponueshëm për ju do të jetë 30:1. Autoriteti i Conductës Financiare në Mbretërinë e Bashkuar rregullon me kujdes levarazhin.