EagleFX Review

EagleFX, i themeluar në 2019, është një makelar relativisht i ri dhe i pandërgjegjshëm. Pavarësisht rreziqeve të lidhura me tregtimin me makelarë të pandërgjegjshëm, EagleFX ka marrë vlerësime pozitive nga tregtarët. Makelari ofron shërbim klientësh 24/7 në shumë gjuhë dhe krenohet me shpejtësinë ultra të lartë të ekzekutimit, duke i dhënë një ndjenjë të ligjshmërisë. Përveç kësaj, ata ofrojnë mbështetje bisedante live dhe këqyrje në një gamë të gjerë të aseteve të tregtisë, duke përfshirë Forex, indekse, mallra, aksione dhe kriptovaluta. Megjithatë, është vlerë të theksohet se pavarësisht moshës së tij të re, makelari nuk ofron bonusa. EagleFX operon vetëm në teknologjinë STP (Straight Through Processing), duke siguruar që nuk ka dyqan tregtimi, ri-citimet ose mundësi manipulimi çmimish. Makelari ridrejton porositë te ofruesit e lëndëve të tij të likuiditetit dhe mund të ofrojë spread-et relativisht të ulëta. Megjithatë, është e rëndësishme të përmendet se makelari ngarkon edhe spread-et dhe komisionet e tregtisë njëkohësisht, që mund të jetë një ndryshim për disa tregtarë. Për të ndihmuar tregtarët në të kuptuarit e veprimeve të makelarit, EagleFX ofron një seksion të plotë me pyetje e përgjigje që kapërcejnë detaje të ndryshme, si sistemi i ndërlikimit, procesi i depozitimit dhe tërheqjes, metodat e pagesës dhe më shumë. Sa i përket transaksioneve, të gjitha depozitat dhe tërheqjet janë pa pagesë, përveç kur përdoret Bitcoin si metodë pagese, ku aplikohen tarifat e blockchain-it. Makelari mbështet transfertat bankare dhe kartat bankare për transaksionet gjithashtu. Tërheqjet zakonisht janë të kontrolluara në 30 minuta nga stafi i EagleFX, me tërheqjet Bitcoin zakonisht të përpunuara në 1-2 orë. Ndër të tjera, EagleFX nuk ngarkon tarifa për mosaktivitet. Për tregtim, EagleFX ofron platformën e përdorur gjerësisht MT4, e cila është e disponueshme në të gjitha pajisjet, duke përfshirë desktop, Android, aplikacione web dhe iOS. Makelari lejon metoda të ndryshme tregtie, duke përfshirë skalping, mbrojtje dhe tregti lajmesh. Në përgjithësi, megjithëse EagleFX është një makelar relativisht i ri dhe i pandërgjegjshëm, ka marrë vlerësime pozitive nga tregtarët. Me shërbim klientësh 24/7 në shumë gjuhë, shpejtësi të ekzekutimit dhe qasje në një gamë të gjerë të aseteve të tregtisë, makelari paraqitet si një opsion ligjor. Megjithatë, është e rëndësishme të merret parasysh ngarkimi i njëkohshëm i spread-eve dhe komisioneve të tregtisë, si dhe rreziqet potenciale të lidhura me tregtimin me një makelar të pandërgjegjshëm.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +172 Më shumë
Rregullimet
Monedhat e llogarisë
BTC, EUR, GBP, USD
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, Energjitë, Futures, Indekset, Metale të Çmuara
Platformat
MT4
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Bitcoin, Karta e kreditit
Të tjerë
Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Lote mikro, STP (Straight Through Processing), Pa swap
Promocionet
Vizito maklerin
EagleFX ofron katër lloje llogarish që dallen nga monedha bazë: EAG-BIT-PRO, EAG-GBP-PRO, EAG-USD-PRO dhe EAG-EUR-PRO. Kërkesa minimale e depozitës është 50 USD, e cila është në përputhje me mesataren e industrisë. Megjithatë, duke përdorur Bitcoin si metodë pagese, depozita minimale zbret në 10 USD konkuruese. Të gjitha llogaritë e tregtisë mbështesin leverage-in deri në 1:500, dhe përdoruesit mund të zgjedhin leverage-in e preferuar gjatë procesit të regjistrimit të llogarisë. Sistemi i leverage-it ndryshon për asete të ndryshme, me maksimumin e 1:500 për Forex, 1:100 për kriptovaluta, 1:200 për indekse dhe energji, 1:20 për aksione dhe 1:500 për metale. Makelari ngarkon një komision tregtimi prej 6 USD për rrotull të plote për lotin standard të tregtuar. Madhësia minimale e lotit është 0.01, dhe tregtarët mund të angazhohen në maksimum 1000 lote. Tregjet kripto janë të disponueshme për tregti 24/7, ndërsa tregjet e tjera operojnë sipas një orari 24/5. Spread-et për valutat kryesore fillojnë nga 0.6 pipa, e cila është më e ulëta se mesatarja e industrisë. Megjithatë, është e rëndësishme të përmendet se ka një komision tregtimi prej 6 USD për lot, duke e bërë atë një opsion relativisht të shtrenjtë. Për të pasur akses në spread-et dhe llojet e llogarisë të sakta, është e nevojshme të hapni një llogari tregtie. Në të vërtetë, gjetja e informacionit të hollësishëm rreth kushteve të tregtimit kërkon një kërkim të gjërë nëpër seksionin e pyetjeve e përgjigjeve, e cila mund të jetë e vështirë dhe e kërkuar me kohë për klientët. Kjo pikë e dobët mund të adresohet duke ofruar ndërhyrje të qarta në specifikat e sakta. Në përgjithësi, EagleFX ofron kushte tregtimi të mesme me një qasje plus-komision për spread-et. Ndërsa shumë maklerë ofrojnë një gamë llogarish me dhe pa komision tregtimi, EagleFX ngarkon edhe spread-et dhe komisionet në të gjitha llogaritë e tregtisë, duke ofruar një opsion të përshtatshëm, por potencialisht të kushtueshëm për tregtarët.

Pyetje të shpeshta për EagleFX

Çfarë është EagleFX?

EagleFX është një makelar Forex dhe CFD-je relativisht i ri dhe i pandërgjegjshëm, i njohur që nga viti 2019, që ofron një gamë të gjerë të aseteve të tregtisë, shërbim klientësh 24/7, teknologjinë STP dhe pyetje-përgjigjee të hollësishme për tregtarët.

A është i besueshëm EagleFX?

EagleFX ka arritur të grumbullojë vlerësime pozitive nga tregtarët pavarësisht se është një makelar i pandërgjegjshëm. Me shërbim klientësh 24/7 në shumë gjuhë, shpejtësi ultra të lartë të ekzekutimit dhe teknologjinë STP, ai duket të jetë një opcion i besueshëm për tregtim.

Sa zgjat të tërheqësh nga EagleFX?

Tërheqjet nga EagleFX zakonisht shqyrtohen në 30 minuta dhe tërheqjet me Bitcoin përpunohen brenda 1-2 orësh. Kartat bankare marrin rreth 1-2 ditë pune për t'u përpunuar.