Shqyrtimi i easyMarkets

easyMarkets

easyMarkets, i themeluar në vitin 2001, ka pozicionuar veten me sukses si një nga brokerët globalë kryesorë të Forex dhe CFD (Kontratat për Diferencë). Ky intermediari ofron një gamë të shumëllojshme të klasave të aseteve, duke lejuar qasje në Forex, metale, mallra, indekse, opsione, derivate të kripto dhe CFD në aksione. Kur vjen puna te asistenca ndaj klientëve, easyMarkets siguron ndihmë të plotë përmes emailit, bisedës në drejtpërdrejtë dhe mbështetjes telefonike, e disponueshme pesë ditë në javë, 24 orë në ditë. Brokeri mbajti rregullimin nga autoritetet financiare të shquara, duke përfshirë Komisionin e Shërbimeve Financiare të Ishujve të Virgjër Britanikë (FSC), Komisionin e Vlerësimit & Të Ndërsjellë të Qipros (CySEC), Komisionin Australiant të Vlerësimeve dhe Investimeve (ASIC) dhe Autoritetin e Shërbimeve Financiare (FSA) të Sejshelleve. Ky kornizë shumë-regulatore rrit besueshmërinë e easyMarkets dhe frymëzon besim në shërbimet e tij. easyMarkets tejkalon shërbimet tregtare duke ofruar burime edukative të zgjeruara për klientët. Tregtarët mund të kenë qasje në një fjalor tregtarie, e-libra falas dhe udhëzime tregtimi, së bashku me udhëzues video të shfaqur qartë në faqen kryesore të brokerit. Disponueshmëria e kalendareve financiare, artikujve të lajmeve tregtare dhe mjetet e ndryshme të analizës së tregut fuqizon edhe më tej tregtarët. Për më tepër, çdo tregtar që regjistrohet me easyMarkets merr vëmendje personalizuar nga një menaxher llogarie i dedikuar. Këta menaxherë jo vetëm që mbajnë tregtarët të informuar për zhvillimet e fundit të tregut, por gjithashtu ndajnë strategjitë tregtare dhe ofrojnë ndihmë teknike, duke siguruar një nivel të lartë mbështetjeje nga ana e brokerit. Përmbledhtazi, përvoja e gjerë e easyMarkets, gama e gjerë e aseteve tregtare, rregullimi i lartë i klasit, materialet edukative kompletuese dhe mbështetja personalizuar për klientët e bëjnë atë një zgjedhje shumë të besueshme dhe të njohur për tregtarët.
Shtetet
Shqipëria, Algjeria, Andorrë, Angolë +144 Më shumë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles, FSC e Ishujve të Virgjër Britanike
Monedhat e llogarisë
AUD, BTC, CAD, CHF +15 Më shumë
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, MT5, TradingView, Tejkalohet
Metodat e depozitës
AstroPay, Transferim bankar, Bpay, Karta e kreditit, Fasapay, Neteller, Paraja e përsosur, Skrill, UnionPay, WebMoney, STICPAY
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Shpërndarjet e fiksuara, Dëmet e garantuara të ndalimit, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, Pa dalje të lëvizshme, Pa swap
Promocionet
Bonus i mirëseardhjes, options.promos["Referral promotions"]
Vizito maklerin
easyMarkets ofron një gamë të gjerë të platformave tregtare, duke përfshirë MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) dhe TradingView. Ndërsa TradingView dallohet me dizajnin e tij tërheqës, MT4 dhe MT5 njihen për besueshmërinë e tyre dhe përpatshmërinë me kompjuterë më të vjetër ose buxhet të ulët. Për të plotësuar nevojat e tregtarëve të ndryshëm, easyMarkets ofron lloje të ndryshme llogarish. Nuk vërehen komisione dhe tarifat tregtare incorporohen në spreade. Llogaria Standarde është opsioni më bazë, duke kërkuar një depozitë fillestare minimale prej 25 USD. Tarifat tregtare ndryshojnë në varësi të platformës tregtare të zgjedhur, ku TradingView ka tarifa më të larta. Për shembull, spreadet EUR/USD në llogaritë TradingView nisin nga 1.8 pikë, ndërsa llogaritë MT4 tarifojnë 1.7 pikë për të njëjtën valutë. Nga ana tjetër, llogaritë MT5 ofrojnë spreadet më të vogla, që fillon nga 0.5 pikë për EUR/USD. Leverazhi maksimal i disponueshëm përcaktohet nga lloji i llogarisë dhe software i tregtisë. Llogaritë MT5 ofrojnë leverazh deri në 2000:1, ndërsa llogaritë MT4 ofrojnë akses në leverazh maksimal të 400:1. Përdoruesit e TradingView mund të kenë akses në një leverazh maksimal prej 200:1. easyMarkets lejon hapjen e llogarisë në monedha të ndryshme për të përputhur preferencat individuale. Për të evituar tarifat e konvertimit të monedhës, është e këshillueshme të hapni një llogari në një monedhë që përdoret shpesh. Valutat e disponueshme të llogarisë përfshijnë EUR, USD, AUD, NOK, CAD, SGD, PLN, SEK, CZK, CHF, TRY, ZAR, JPY, GBP, CNY, BTC, NZD, MXN dhe HKD. Përmbledhtazi, easyMarkets është një broker që vlen të merret parasysh për tregtinë Forex për shkak të zgjedhjes së gjerë të platformave, spreadeve konkurruese, llojeve të ndryshme të llogarive dhe fleksibilitetit në monedhat e llogarisë.

Pyetje të shpeshta për easyMarkets

A është Easy market një broker i mirë?

easyMarkets është një broker i mirë. Brokeri ofron qasje në tregtinë e ndryshme të klasave të aseteve, është i rregulluar dhe jep qasje në lloje të ndryshme të llogarive. Tarifat tregtare janë të mesme dhe mbështetja ndaj klientëve është profesionale.

Cila është depozita minimale për easyMarkets?

easyMarkets ofron lloje të ndryshme të llogarive. Dhe depozita fillestare minimale është e ndryshme për secilën. Për të hapur një llogari Standarde, ju do të keni nevojë të depozitoni aq sa 25 USD, për të hapur një llogari Premium, ju do të keni nevojë të depozitoni më shumë se 2,000 USD, dhe për një llogari VIP, depozita fillestare minimale e kërkuar është 10,000 USD.

Çka është leverazhi maksimal për easyMarkets?

Leverazhi maksimal i disponueshëm te easyMarkets varion nga 200:1 deri në 2000:1 në varësi të llojit të llogarisë tuaj dhe softuerit të tregtisë. Përdoruesit e llogarisë VIP, Premium dhe Standarde kanë qasje në leverazh deri në 200:1 kur përdorin platformën TradingView. Kur përdorin MetaTrader 4, leverazhi i disponueshëm rritet deri në 400:1. Dhe leverazhi i 2000:1 është i arritshëm kur përdorni platformën MetaTrader 5.