Shqyrtim i Fpmarkets

FP Markets

Fpmarkets ka një histori që daton që nga viti 2005, duke i dhënë brokerit mbi 18 vjet përvojë në industrinë e Forex-it. Ata ofrojnë një gamë të gjerë të pasurive, duke përfshirë CFD-të në Forex, aksione, indekse, mallra të ndryshëm, monedhat kriptografike, bonde dhe ETF-e. Një nga veçoritë më të dallueshme të Fpmarkets është aftësia e tyre për të ofruar spread-e të ngushta që fillon nga vetëm 0.0 pikë, në varësi të llogarisë së tregtisë të zgjedhur. Me mbi 10,000 instrumente të tregtueshme CFD, Fpmarkets ofron një llojshmëri të përsosur për çdo broker. Shërbimet e tregtisë janë të arritshme në të gjitha pajisjet përmes një sërë platformash të tregtisë për desktop dhe celular. Për më tepër, ata ofrojnë një platformë tregtie me bazë interneti për ata që preferojnë të tregtojnë nga shfletuesi i tyre të internetit. Fpmarkets mban licenca nga regulatorë të ndryshëm në të gjithë botën, duke përfshirë ASIC australian, CySEC i Qipros, FSA e Saint Vincent dhe Grenadines, dhe FSCA në Afrikën e Jugut. Kjo mbikëqyrje regulator tregon se Fpmarkets është një broker legjitim. Klientëve u lejohet të përdorin çdo strategji tregtie që ata preferojnë, si hedging, EAs, tregti me lajme dhe scalping. Metodat e depozitimit dhe tërheqjes ndryshojnë në varësi të juridiksionit, por zakonisht përfshijnë opsione si VISA, MasterCard, FasaPay, Neteller dhe Skrill. Depozitat dhe tërheqjet janë pa pagesë, dhe shumica e metodave përpunohen në 24 orë, ndërsa disa banka ofrojnë përpunim të menjëhershëm. Për më tepër, Fpmarkets ofron shërbime si MAM, PAMM, tregti me kopje dhe VPS. Me mbështetje për mbi 42 gjuhë, faqja e internetit e Fpmarkets dhe biseda në drejtpërdrejtë janë të disponueshme për tregtarët në të gjithë botën. Opcionet e mbështetjes përfshijnë bisedën në drejtpërdrejtë, një opcion rikthimi të thirrjes, mbështetje me email, një formular online dhe një linjë telefonike. Biseda në drejtpërdrejtë, në dispozicion 24/7 në mbi 42 gjuhë, është mënyra më e shpejtë për të kontaktuar direkt brokerin.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +170 Më shumë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA
Monedhat e llogarisë
AUD, CAD, CHF, EUR +6 Më shumë
Aktet
Bonot, CFDs në Stokë, CFDs Kripto, ETFs, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, MT5, Myfxbook AutoTrade, cTrader
Metodat e depozitës
ApplePay, Transferim bankar, Karta e kreditit, Kripto, Fasapay, Google Pay, Neteller, Paraja e përsosur, Skrill, STICPAY, dragonpay
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Ofron seminare dhe webinare, Pa swap
Promocionet
Vizito maklerin
Fpmarkets ofron një gamë të gjerë të mundësive të tregtisë, duke përfshirë mbi 70 çifte monedhash, mbi 10,000 CFD të aksioneve, 19 indekse kryesore, një larmi mallrash të ndryshme, disa bonde dhe 5+ kriptovaluta. Ata ofrojnë dy lloje llogarish: Standard dhe Raw, që plotësojnë klientët me stile të ndryshme të tregtisë, dhe ofrojnë gjithashtu opsione llogarish islamike. Llogaria Standard kërkon një depozitë minimale prej 100 AUD ose ekuivalent, ofron spread-e që fillon nga 1 pikë, leverage deri në 1:500 (në varësi të juridiksionit), zero komisione për lot, një madhësi minimale të lotit prej 0.01 dhe lejon përdorimin e Ekspertëve Këshillues (EAs). Llogaria Raw ofron spread-e edhe më të ulët që fillon nga 0.0 pikë, me kushte të përshtatshme duke përfshirë një depozitë fillestare prej 100 AUD, leverage 1:500, një komision prej 3 USD për anë për lot të tregtuar, një madhësi minimale të lotit prej 0.01 dhe gjithashtu lejon të gjitha metodat e tregtisë dhe qasjen në VPS. Fpmarkets ofron platforma tregtie si MT4 dhe MT5, të disponueshme në desktop, shfletuesin e internetit dhe pajisjet mobile. Së fundi, ata kanë shtuar edhe cTrader për të gjitha platformat, duke ofruar tregtarëve një larmi zgjedhjesh për të zgjedhur. Në terma të burimeve edukative, Fpmarkets ofron një gamë të ndryshme materiale, duke përfshirë kurse tregtie, video-tutoriale, webinare, podcaste, video-tregtime, libra elektronikë, glosare dhe gazeta informuese. Ata gjithashtu ofrojnë mjetet e kërkimit të tregut si një kalendar ekonomik, ndjekës të ngjarjeve, kalkulator Forex-i, mjetet e analizës themelore dhe teknike, Autochartist dhe Trading Central. Tregtarët mund të përdorin llogarinë demo të Fpmarkets për të testuar strategjitë ose të zhvillojnë aftësitë e tyre të tregtisë para se të investojnë para të vërteta. Në përgjithësi, Fpmarkets është një zgjedhje e mirë për tregtarët me një minimum prej 100 AUD dhe një buxhet më të lartë tregtie, pasi ofron kushte të favorshme të tregtisë me spread-e që fillon nga 0.0 pikë dhe komisione të ulëta të tregtisë krahasuar me standardet e industrisë.

Pyetje të shpeshta për FP Markets

A është FP Markets një broker i mirë?

FP Markets është një broker me reputacion me mbi 18 vjet përvojë, licenca regulatore të shumta, spread-e të ngushta dhe një gamë të gjerë të pasurive të tregtueshme. Ofron kushte të shkëlqyera të tregtisë për tregtarët e rinj dhe të përparuar.

Cila është depozita minimale e FP Markets?

Kërkesa minimale e depozitës për FP Markets fillon nga 100 AUD ose ekuivalent në monedha të tjera në llogaritë standarde dhe të tregtisë së paformësuar. Në varësi të leverage të zgjedhur mund të kërkohet më shumë kapital tregtie.

Si tregtohet me FP Markets?

Për të tregtuar me FP Markets, mund të hapni një llogari, të zgjidhni një platformë të përshtatshme tregtie (si MT4, MT5 ose cTrader), të depozitoni fonde, të zgjidhni pasuritë tuaja të preferuara dhe të ekzekutoni tregti. Brokeri mbështet strategjitë e tregtisë të ndryshme dhe ofron akses në burime edukative dhe mjete kërkimi të tregut.