Shqyrtimi i FXPro

FxPro është një makler i njohur Forex dhe CFD (Kontratave për Diferencë) i cili u themelua në vitin 2006, dhe që prej asaj kohe ka arritur të tërheqë më shumë se 2.18 milion tregtarë nga 173 vende. Makleri ka marrë më shumë se 105 çmime industriale dhe shërbimi ndaj klientit është vërtet i jashtëzakonshëm. Makleri ofron një spektër të gjërë të klasave të pasurive për tregti tek klientët e tij, duke përfshirë: Forex, CFD në aksione, indekse, mallra, kriptovaluta dhe fuqi. FxPro siguron klientëve të tij lloje të ndryshme llogarish për të plotësuar nevojat e tyre. Një nga gjërat e para dhe më të rëndësishme të konsiderohen kur zgjedhni një makler, është siguria. FxPro është rregulluar mirë në disa juridiksione. Dhe prandaj, mund të themi me siguri se tregtarët janë të mbrojtur me këtë makler. Tarifat e tregtimit ndryshojnë dhe varen nga lloji i llogarisë suaj, por në përgjithësi, tarifat janë mesatare. Në përgjithësi, mund të themi se FxPro ofron instrumente të ndryshme tregtare, ofron leverage të lartë, lejon tregtarët të përdorin pjesën e vogël të partive dhe siguron ekzekutim të shpejtë të tregtisë. Makleri përdor disa nga platformat më të popullarizuara si MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader dhe Platformën e Tregtimit të FxPro të ndërtuar për këtë qëllim. Të gjitha këto platforma vijnë me versione terminale mobile dhe online, që përmirësojnë më tej përvojën e softuerit. Makleri ofron shërbim klientësh profesional 24/5 përmes mbështetjes së bisedës së gjallë, mundësisë së rifitimit të thirrjes dhe postave elektronike.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +172 Më shumë
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSC Mauritius, FSCA +1 Më shumë
Monedhat e llogarisë
AUD, CHF, EUR, GBP +4 Më shumë
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, Energjitë, Futures, Indekset, Metale të Çmuara
Platformat
MT4, MT5, cTrader, Tejkalohet
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Bitcoin, Karta e kreditit, Neteller, Paraja e përsosur, Skrill, UnionPay
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Shpërndarjet e fiksuara, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pjesë e skemës së kompensimit, Ofron seminare dhe webinare, Sinjalet, Pa swap
Promocionet
Vizito maklerin
FxPro është i rregulluar nga organet financiare të besueshme, si Autoriteti i Ushqimit Financiar (FCA) në Mbretërinë e Bashkuar, Komisioni i Vlerësimit të Vlerave të Kiprosit (CySEC), Autoriteti i Sektoreve Financiare të Ndërkombëtare (FSCA), Komisioni i Sigurisë i Bahamave (SCB) dhe Komisioni i Shërbimeve Financiare Mauritius (FSCM). Përveç kësaj, FxPro ofron Mbrojtje nga Bilanci Negativ për të gjithë klientët dhe mban paratë e klientëve në llogaritë bankare të ndara. Këto masa përmirësojnë më tej sigurinë. Çdo tregtar ka një stil tregtie të ndryshëm dhe kërkesa të ndryshme, për të plotësuar këto kërkesa, FxPro ofron lloje të ndryshme llogarish për të zgjedhur. Llogaria Standarde është më e përshtatshme për tregtarët fillestarë. Depozita minimale fillestare e kërkuar për të hapur këtë lloj llogarie është vetëm 100 USD. Zgjatja mesatare në EUR kundër dollarit amerikan është 1.5 pips. Lloji i llogarisë Pro është për tregtarët më të avancuar. Depozita fillestare minimale e kërkuar për të hapur llogarinë Pro është 1000 dollarë të SHBA. Zgjatjet në EUR / USD fillojnë nga 0.6 pips. Lloji i llogarisë Raw+ është për tregtarët aktivë, pasi zgjatjet në këtë llogari fillojnë nga 0 pips. Nga ana tjetër, ka një komision 3.5 dollarë për çdo lot të treguar në çdo anë. Lloji i llogarisë Elite është krijuar për tregtarë VIP. Depozita minimale fillestare e kërkuar për të hapur llogarinë është 30,000 dollarë të SHBA brenda 2 muajve. Zgjatjet janë shumë të ulëta në këtë llogari, dhe tregtarët marrin rabat prej 1.5 dollarë për lot. Të gjitha llojet e llogarive kanë qasje në leverage 500:1 dhe janë në dispozicion gjithashtu versione llogarish pa swap. Në rezime, mund të themi se FxPro është i vlefshëm kur zgjidhni një makler. FxPro ofron kushte të mira tregtie, zgjedhje të gjerë të instrumenteve dhe platformat e tregtisë dhe është e rregulluar thellë.

Pyetje të shpeshta për FxPro

A është FxPro një makler i mirë?

FxPro është një makler i mirë, pasi është i rregulluar mirë, ofron akses në mbi 2 mijë instrumente të tregtueshme, ofron platformat e tregtisë më të njohura dhe zgjedhje të gjerë llogarish. Tarifat e tregtimit ndryshojnë në varësi të llojit të llogarisë, por në përgjithësi, janë mesatare.

Sa është depozita minimale e FxPro?

Depozita minimale fillestare e kërkuar ndryshon në varësi të llojit të llogarisë suaj. Që të hapni llogarinë Standarde, do t'ju duhet të depozitoni 100 dollarë të SHBA. Llojet e llogarisë Pro dhe Raw+ kërkojnë depozita minimale prej 1000 USD. Dhe për të hapur llogarinë Elite / VIP, do t'ju duhet të depozitoni 30 mijë dollarë të SHBA brenda 2 muajve.

Në cilat vende është e kufizuar FxPro?

Edhe pse është e vërtetë që FxPro është një makler ndërkombëtar Forex dhe CFD, nuk operon në disa zona të botës, duke përfshirë Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Republikën Islamike të Iranit, Kanadën dhe të tjera.