Shqyrtimi i GrandCapital

Grand Capital

GrandCapital (më parë i njohur si GrandBroker) është një komisionier i CFD-ve që ofron një gamë të gjerë të mundësive për tregti. Me mbi 200 instrumente në dispozicion, përfshirë Forex, indekse, kriptovaluta, aksione dhe mallra, GrandCapital ka qenë në funksionim që nga viti 2006. Është e rëndësishme të theksohet se komisionieri nuk është i rregulluar nga asnjë autoritet, gjë që rrit riskun e lidhur me tregtinë. Megjithatë, shumë shqyrtime pozitive nga komisionierët sugjerojnë se GrandCapital mund të jetë një komisionier i besueshëm dhe legjitim. Për të lehtësuar mbështetjen ndaj klientëve, GrandCapital është anëtar i Komisionit Financiar, një organizatë e dedikuar zgjidhjes së mosmarrëveshjeve Forex. Përfaqësuesit e klientëve të komisionierit njihen për profesionalizmin dhe sjelljen e tyre të hajrit, duke ofruar informacion të detajuar si përgjigje ndaj të gjitha pyetjeve. Tregtarët mund të lidhen me mbështetjen përmes bisedës në kohë reale ose emailit, dhe ndihma është në dispozicion 24/7, duke siguruar zgjidhjen e menjëhershme të çdo problemi. Si stimulim për tregtarët, GrandCapital ofron një bonus depozite 40% pas regjistrimit, duke siguruar fonde shtesë për tregti. Fitimet mund të tërhiqen dhe fondet bonus mund të përdoren për qëllime të lëshimit. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se tërheqja e fondeve bonus është e kushtëzuar nga përfundimi i vëllimeve të tregtisë që është e vështirë për tu arritur. Megjithatë, bonusi shërben si një mjet i vlefshëm për rritjen e vëllimeve të tregtisë. Kur vjen puna te depozitat dhe tërheqjet, GrandCapital pranon metoda të ndryshme të pagesës, duke përfshirë transfera bankare, kartela bankare, platforma të pagesave online si fasapay dhe PerfectMoney, dhe kriptovaluta si BTC, ETH dhe USDT. Depozitat janë pa komision, ndërsa tarifat e tërheqjes fillimisht nisin nga 0.5%. Tërheqjet zakonisht procesohen brenda 1-3 ditëve të punës, që është pak më e gjatë se standardi i industrisë prej 1-2 ditëve të biznesit. Edhe pse versioni i ri i saj të faqes mungon llojet e llogarive dhe informacione të tjera kyçe, përdoruesit mund të kenë qasje në faqen e vjetër për të gjetur të gjitha detajet e nevojshme.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +173 Më shumë
Rregullimet
Monedhat e llogarisë
BTC, ETH, EUR, GBP +4 Më shumë
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara
Platformat
MT4, MT5
Metodat e depozitës
AstroPay, Transferim bankar, Karta e kreditit, Kripto, Fasapay, PayRedeem, Paraja e përsosur, PayTrust88
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Llogaritë mikro, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, Pjesë e skemës së kompensimit, Pa swap
Promocionet
Bonus depozite
Vizito maklerin
GrandCapital paraqet një gamë llogarish tregtie që kërkojnë nevojat e ndryshme, duke përfshirë llogarinë Standarde, Crypto, ECN Prime, Micro, MT5 dhe Swap Free. Llogaria Micro shquhet me kërkesën rekordisht të ulët për depozitën minimale vetëm 10 USD. Ajo ofron tregtarëve qasje në 66 instrumente tregtie, leverage deri në 1:500, dhe nuk i taksojnë asnjë komision. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se faqja e re tregon shpërndarje më të larta prej 6 pipsave, që mund të bëjë tregtinë në këtë llogari shumë më të shtrenjtë. Në anën tjetër, llogaria MT5 ofron shpërndarje konkurruese që fillojnë nga 0.4 pipsa, kërkon një depozitë fillestare prej 40 USD dhe vendos një komision tregtie valutore prej 5-10 USD. Ajo lejon për leverage deri në 1:500 dhe cakton një madhësi minimale loti prej 0.01 lotësh. Për tregtarët që kërkojnë një llogari Islame pa ndërrimizë, GrandCapital ofron llogarinë Swap Free. Kjo kërkon një depozitë fillestare prej 100 USD, ofron shpërndarje që fillimisht nga 1 pipa, leverage deri në 1:500 dhe vendos një komision tregtie valutore prej 10 USD. Llogaria Standarde ka kërkime të ngjashme me llogarinë Swap Free, duke përfshirë një depozitë fillestare prej 100 USD. Ajo ka shpërndarje të 1 pipës, pa komision për tregtitë valutore, komisione në mes të 14-15 USD për CFD-et e aksioneve, leverage të 1:500 dhe një gamë të gjerë prej mbi 330 instrumentesh të tregtueshme. Llogaria ECN Prime ofron shpërndarje më të ulëta për tregtitë valutore, duke filluar nga 0.4 pipsa. Megjithatë, ajo kërkon një depozitë fillestare më të lartë prej 500 USD, cakton një komision prej 5 USD për tregtitë valutore dhe kufizon leverage maksimal në 1:100. Për ata që interesohen për tregti kriptovalutash, GrandCapital ofron llogarinë Crypto. Me një kërkesë fillestare për depozitë prej 100 USD, kjo llogari ofron shpërndarje që filimisht nga 0.4 pipsa dhe ngarkon një komision prej 0.4%. Ajo fokusohet ekskluzivisht në tregtinë e kriptovalutave, duke ofruar një zgjedhje të shkëlqyer prej 68 kriptovalutave të disponueshme për tregtim. Në përfundim, GrandCapital ofron një gamë të ndryshme llogarish tregtie me depozita që fillonin nga 10 USD. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se komisionieri ka shpërndarje dhe komisione që variojnë nga mesatarja në të shtrenjtën. Tregtarët mund të gjejnë alternativa më të mira me shpërndarje dhe tarifa më të ulëta në treg.

Pyetje të shpeshta për Grand Capital

A është Grand Capital një komisionier i mirë?

GrandCapital mund të jetë një komisionier legjitim, por nuk është i rregulluar. Ndërsa ata ofrojnë bonus dhe një varietet llogarish tregtie, ka alternativa më të mira me shpërndarje dhe tarifa më të ulëta.

A është Grand Capital i rregulluar?

Jo, GrandCapital nuk është i rregulluar nga asnjë autoritet. Kjo mungesë e rregullimit rrit riskun për tregtarët. Komisionieri është anëtar i organizatës ndërkombëtare The Financial Commission.

Si të tërheq bonusin tim të Grand Capital?

Për të tërhequr bonusin tënd të GrandCapital, do të duhet të plotësosh vëllime të tregtisë që janë të vështira për tu arritur. Kur vëllimet e tregtisë plotësohen, mund të tërhiqen fondet e bonusit. Fitimet mund të tërhiqen në çdo kohë.