Rishikim i HFM

HFM është një broker i respektuar që ofron shërbime tregtie që nga viti 2010. Ai është i reguluar nga FCA (MB), DFSA (Dubai), FSCA (Afrika e Jugut), FSA (Seiçelët) dhe CMA (Kenia). Me mbi 10 vite përvojë, HFM ka krijuar një faqe interneti miqësore për përdoruesit dhe kushte të favorshme tregtie. Brokeri i kushton rëndësi sigurisë duke zbatuar politika për të parandaluar tregtarët të humbin më shumë se investimi fillestar i tyre. Fondet gjithashtu mbrohen përmes llogarive të ndara. Klientët me pakë të gëmimtuar përfitojnë nga mbrojtja e vlerave negative, dhe brokeri është pjesë e fondit të kompensimit të investitorëve, duke siguruar që investitorët mund të kthejnë paratë e tyre. HFM ka tërhequr mbi 3.5 milionë mbajtës të llogarive që nga themelimi dhe ofron mbështetje në mbi 27 gjuhë, duke e bërë të njohur vërtetë një broker global. Me një depozitë minimale prej vetëm 1 USD, tregtarët mund të hyjnë në tregtinë në internet dhe tregtinë mobile, duke mundësuar përdorimin e roboteve dhe strategjive hedhëse. Për më tepër, HFM ka marrë më shumë se 60 çmime në industrinë, duke përfshirë njohje për llogaritë më të mira tregtare në nivel global, që të jenë ndër 100 kompanitë më të mira, të kenë aplikacionin më të mirë për tregti në internet dhe të jenë brokeri më i mirë i aksioneve. Renditjet e vazhdueshme të larta në shumë platforma në internet ndihmojnë në reputacionin e tij si një broker besnik. Hapi i fundit është të zgjidhni një llogari tregtie dhe një platformë të përshtatshme.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +171 Më shumë
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA, FSCA +1 Më shumë
Monedhat e llogarisë
AUD, CHF, EUR, GBP +6 Më shumë
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, MT5
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Karta e kreditit, Neteller, Paraja e përsosur, Skrill, STICPAY
Të tjerë
Kopjo tregtimin, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Llogaritë mikro, Lote mini, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Sinjalet
Promocionet
Bonus depozite, VPS falas, Bonus i mirëseardhjes, Bonusi i referimit
Vizito maklerin
HFM ofron katër lloje të ndryshme llogarish tregtie të projektuara për tregtarët në të gjitha nivelet e përvojës dhe me buxhet të ndryshëm. Këto lloje llogarish janë Llogari Premium, Pro, Zero dhe Cent, të cilat ofrojnë veçori unike për tregtarë të ndryshëm. Llogaria Premium kërkon një depozitë minimale prej 0 USD dhe ofron levë të gjerë deri në 1:2000. Ajo ofron zgjerime të dendura që fillon nga 1.2 pika në zgjedhjet valutore kryesore, pa komisione, dhe është pa swap. Tregtarët me kapital të kufizuar mund të përfitojnë nga fleksibiliteti i një madhësie minimale të loteve të vetëm 0.01 lote. Për ata që janë të interesuar në llogarinë Pro, kërkesa minimale e depozitës është 100 USD ose ekvivalenti. Ky lloj llogarie ofron levë 1:200, zgjerime që fillon nga 0.5 pika dhe pa komisione. Tregtia me zgjerime të ulta të tilla dhe pa komisione është shumë konkurruese, pasi shumë brokerë vizatojnë komisione për kushte të ngjashme tregtie. HFM ushqen skuadristët që mbështeten në zgjerimet ultra-të ulëta nëpërmjet llogarive Zero të saj. Këto llogari kanë një kërkesë minimale të depozitave prej 0 USD, levë të gjerë deri në 1:2000, zgjerime që fillojnë nga 0 pika në zgjedhjet valutore kryesore dhe një komision shumë të ulët që nënkupton 0.03 USD për çdo 1k lot të tregtuar. Është aktualisht e rrallë të gjeni një broker tjetër që ofron llogari me zgjerime 0 me komisione aq të ulëta. Kjo është e mundur falë bazës së madhe të klientëve të HFM, që lejon brokerin të gjenerojë të ardhura substanciale nga këto komisione. Së fundi, llogaria Cent është e dizajnuar posaçërisht për tregtarë me buxhet shumë të ulët dhe fillestarë që po fillojnë të tregtojnë. Ky lloj llogarie ka një kërkesë minimale të depozitës prej 0 USD, levë të gjerë deri në 1:2000 dhe zgjerime që fillojnë nga 1.2 pika. Llogaritë HFM Cent janë pa komisione. Në lidhje me platformat e tregtisë, HFM ofron mbështetje për platformat popullore MetaTrader 4 (MT4) dhe MetaTrader 5 (MT5). Përveç kësaj, ata ofrojnë një platformë të personalizuar tregtie bazuar në MT5, që është e lehtë për përdorim. Platformat e tregtisë mobile dhe në internet janë gjithashtu në dispozicion për lehtësimin e tregtarëve.

Pyetje të shpeshta për HFM

A është HFM një broker i mirë?

Po. HFM është i licensuar dhe i rregulluar nga shumë autoritete financiare të mirënjohura dhe ofron zgjerime të ulëta dhe komisione të ulëta.

Cila është levë e maksimale e HFM?

Leva maksimale që ofron HFM është 1:2000. Por disa juridiksione mund ta kufizojnë atë në 1:30.

Kur është themeluar HFM?

HFM është themeluar në vitin 2010, duke i dhënë atij më shumë se 13 vjet përvojë në industrinë Forex.