Shqyrtimi i HYCM

HYCM është një ofrues i shërbimeve të tregtisë në linjë të vendosur me mbi 40 vjet përvojë. Që nga themelimi i saj në vitin 1977, HYCM është bërë një nga brokerët më të vjetër në industrinë. Kompania është e rregulluar nga autoritetet e njohura si FCA, CySEC dhe CIMA, duke siguruar përputhje me rregulloret e MiFID. Me rregullimin e FCA, i cili gëzon një lartësim të madh, HYCM njihet si një broker i ligjshëm. HYCM ofron shpërndarje të ngushta dhe ekzekutim të shpejtë, duke i ofruar tregtarëve avantazhe konkurruese. Paratë e klientëve janë të mbrojtura përmes llogarive të ndara me banka Tipe-1, të garantuara sigurinë për klientët FCA, CySEC dhe CIMA. Për më tepër, klientët e FCA dhe CySEC përfitojnë nga mbrojtja shtesë përmes Skemës së Sigurisë së Shërbimeve Financiare (FSCS) dhe Fondit të Kompensimit të Investitorëve (ICF), respektivisht. Mbrojtja e të dhënave është një prioritet për HYCM, duke përdorur teknologji të së bashku me procese të fortë për të siguruar autorizimin e përdoruesit, mbrojtjen e të dhënave dhe komunikimin e sigurt në rrjet. Të gjitha lidhjet dhe transmetimet e të dhënave janë të koduara duke përdorur çelësat 128-bit, duke përfshirë edhe të dhënat e tregtarëve. Për të parandaluar tregtarët nga humbja e më shumë se bilanci i llogarisë së tyre të tregtisë, HYCM ofron mbrojtje nga saldoja negative, një funksion me vlerë, veçanërisht kur tregtohet me leverage maksimale 1:500, që HYCM ofron. HYCM kupton rëndësinë e mbështetjes së klientëve dhe ofron ndihmë në 24/5 në shumë gjuhë përmes kanaleve të ndryshme, duke përfshirë bisedën në drejtpërdrejtë, ndihmën me email, një linjë ndihmeje, dhe një qendër ndihme dhe edukimi të zgjeruar. Depozitat dhe tërheqjet procesohen në mënyrë të rehatshme përmes metodave të popullarizuara si transferimi bankar, kartat bankare, Skrill, Neteller, Perfect Money dhe Bitcoin. Pjesa më e mirë është se të gjitha depozitat dhe tërheqjet janë pa pagesë, dhe tërheqjet zakonisht përpunohen brenda 24 orëve.
Shtetet
Algjeria, Andorrë, Angolë, Antigua dhe Barbuda +145 Më shumë
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Monedhat e llogarisë
AED, CAD, EUR, GBP +2 Më shumë
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, MT5
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Bitcoin, Karta e kreditit, Neteller, Paraja e përsosur, Skrill
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Shpërndarjet e fiksuara, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pjesë e skemës së kompensimit, Ofron seminare dhe webinare, Pa swap
Promocionet
Bonus krediti
Vizito maklerin
HYCM ofron tre lloje të ndryshme llogarish: Fixed, Classic dhe Raw. Llogaria Fixed ofron një shpërndarje të fiksuar prej 1.5 pips për para të mëdha, kërkon një depozitë minimale prej 100 USD, nuk lejon KAs (Ekspertët e Këshilluesve), ofron një version Islamik, dhe ka një madhësi minimale të lotit prej 0.01. Nuk tarifohen komisione tregtimi për pasqyrat Forex në llogarinë e fiksuar. Llogaria Classic ofron shpërndarje të ndryshueshme që fillon nga 1.2 pips, pa komisione, një depozitë minimale prej 100 USD, lejon KAs, ofron llogari Islame, dhe ka një madhësi minimale të lotit prej 0.01 lotësh. Llogaria Raw ofron shpërndarjet më të ulëta ndër llojet e tre llogarive, duke filluar nga 0.1 pips, me një komision tregtimi prej 4 USD për çdo lot të shkëmbyer. Kërkon një depozitë minimale prej 200 USD, lejon KAs dhe llogari Islame, dhe ka një madhësi minimale të lotit prej 0.01 lotësh. Levazi maksimal varet nga juridiksioni i tregtarit. Për klientët e FCA dhe CySEC, levazi maksimal i lejuar për klientët tregtarë në pasqyrat Forex të mëdha është 1:30. Megjithatë, në juridiksionet tjera, mund të arrijë deri në 1:500. HYCM ofron gjithashtu llogari VIP me benefite të shtuara si një menaxher llogarie të dedikuar, shpërndarje të përmirësuara, dhe shërbime të plota analize të tregut. Së fundi, brokeri shtoi mbi 1000 aksione dhe krijoi një llogari tregtimi të dedikuar me asnjë komision, një depozitë fillestare prej 10 USD për tregtinë dhe investimin në aksione fraksionale, dhe mundësinë për të marrë dividende. Leverage për llogarinë e investimeve është 1:1. HYCM ofron platformat e tij të tregtisë MT4 dhe MT5 të personalizuara që janë të disponueshme në desktop dhe pajisje mobile. Këto platforma mbështesin tregtimin në mbi 300 instrumente nga pesë klasa të ndryshme të aseteve: Forex, indekse, mallra, kriptovaluta, dhe aksione CFD. Për të ndihmuar në kërkimin e tregut, HYCM ofron mjetet e ndryshme duke përfshirë një kalendar ekonomik dhe kalkulatorë. Seksioni edukativ ofron webinarë, punëtori, seminare, dhe një bazë të njohurive Forex. Në përgjithësi, HYCM është një broker i rrethuar mirë me përvojë të gjërë, rregullore të forta, kushte të favorshme të tregtimit, dhe një bazë të mjaftueshme edukative dhe kërkimore të tregut.

Pyetje të shpeshta për HYCM

A është HYCM një broker i mirë?

Po, HYCM është një broker i mirë me 40 vite përvojë, rregullore të forta nga FCA, CySEC, dhe CIMA, shpërndarje të ngushta, ekzekutim të shpejtë, masa mbrojtëse të të dhenave, dhe mbrojtje nga saldoja negative.

A është HYCM i rregulluar?

Po, HYCM është i rregulluar nga autoritetet e njohura si FCA, CySEC dhe CIMA, duke siguruar sigurinë dhe legjitimitetin e operacioneve të brokerit. HYCM gjithashtu është i përputhshëm me rregulloret e MiFID.

Cilës është levazi maksimal i HYCM?

Levazi maksimal i ofruar nga HYCM varet nga juridiksioni i tregtarit. Për klientët e FCA dhe CySEC, levazi maksimal i lejuar për klientët tregtarë në para të mëdha Forex është 1:30. Për juridiksionet tjera levazi është i kufizuar në 1:500.