Shqyrtimi i INGOT-it

INGOT është një grup i shquar i brokerëve të rregulluar mirë që ofrojnë shërbime financiare në nivel global. Ky broker vë në dukje standardet e rrepta rregullatore të vendosura nga institucione financiare të njohura, duke përfshirë Autoritetin e Shërbimeve Financiare të Seychelles (FSA), Autoritetin e Tregut të Kapitalit (CMA) të Kenias, Komisionin Australisë të Vlerave dhe Investimeve (ASIC) dhe Komisionin e Vlerave të Jordanisë (JSC). Me INGOT, tregtarët kanë qasje në një gamë të gjerë të impresionuar prej 277 instrumentesh të drejtpërdrejta. Këto përfshijnë 42 çifte monedhash, 190 CFD mbi aksione, 25 derivata kripto, 8 indekse dhe 12 produkte të veçanta duke përfshirë metale të çmuar dhe energji. Diversiteti i tillë ofron mjaft mundësi për tregtarët të eksplorojnë tregjet dhe mundësitë e ndryshme të investimit. Klientët e INGOT mund të zgjedhin mes dy nga platformat më të preferuara dhe të besueshme të tregtisë: MetaTrader 4 (MT4) dhe MetaTrader 5 (MT5). Ndërsa të dyja platformat vlerësohen shumë, është rëndësi për të theksuar se MT5 është një softuer me disa burime, duke e bërë atë të përshtatshëm për tregti nga një gamë e gjerë instrumentesh financiare. Nga ana tjetër, MT4 është veçanërisht i përshtatshëm për tregtinë e çiftëve valutor. Tregtarët mund ta instalojnë këto platforma në kompjuterët e tyre të desktopit dhe smartphone-ët e tyre, duke siguruar fleksibilitet dhe lehtësi. Për më tepër, INGOT ofron terminalet e tregtisë në internet për qasje të lehtë. Një nga veçoritë më të dallueshme të INGOT është mbështetja e saj për tregtinë sociale. Tregtarët kanë mundësinë të kopjojnë automatikisht tregtarët e suksesshëm duke përdorur platformat e tregtisë ose të bëhen ofrues të sinjalit, duke ofruar sinjale të tyre të tregtisë për të gjeneruar të ardhura shtesë. Kjo promovon një ndjenjë bashkëpunimi dhe lejon tregtarët të përfitojnë nga gjithësia e të tjerëve. Për tregtarët fillestarë, INGOT ofron materiale edukative të lartë cilësie. Tregtarët e rinj mund të kenë qasje në video shpjeguese, të lexojnë artikuj informues investimi dhe të marrin pjesë në webinare të ofruara nga brokeri. Ky mbështetje edukative e gjerë ndihmon të ardhëshmit të mësojnë themelore të tregtisë dhe strategjitë e investimit. Përveç kësaj, tregtarët me përvojë mund të përdorin kalkulatorë tregtarësh dhe të mbahen në dijeni me lajme ekonomike për të bërë gjykim të informuar të tregut. Në përgjithësi, INGOT dallohet si një grup brokerësh me reputacion të mirë në një shprehje globale dhe regullimin e shkallës së parë. Gama e gjerë e instrumenteve të drejtpërdrejta të tregtisë, platformat e tregtisë të popullarizuara, aftësitë e tregtisë sociale dhe burimet edukative e bëjnë atë një zgjedhje tërheqëse për tregtarët që kërkojnë një përvojë tregtimi të plotë dhe të besueshme.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +174 Më shumë
Rregullimet
ASIC, CMA, FSA Seychelles, Komisioni i Sigurive i Jordanisë
Monedhat e llogarisë
AUD, EUR, USD
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, ETFs, Energjitë, Futures, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, MT5
Metodat e depozitës
ApplePay, Transferim bankar, Karta e kreditit, Kripto
Të tjerë
options.others["Account segregation"], Kopjo tregtimin, options.others["Demo accounts"], ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, options.others["Hedging"], Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), STP (Straight Through Processing), options.others["Swap-free accounts"]
Promocionet
Vizito maklerin
Kur hapni një llogari tregtie të drejtpërdrejtë me INGOT, është e rëndësishme të keni parasysh se kushtet e tregtisë mund të ndryshojnë në bazë të vendbanimit tuaj. Për tregtarët ndërkombëtarë, leverage më i lartë i disponueshëm është 500:1. Brokeri ofron tre monedha llogarie të zgjedhura: EUR, USD dhe AUD. Rekomandohet të hapni llogarinë tuaj të tregtisë në një monedhë që përdorni shpesh për të minimizuar tarifat e konvertimit gjatë depozitave dhe tërheqjeve. Për të përgjigjur ndaj llojeve të ndryshme të tregtarëve, INGOT ofron tre lloje llogarish të veçanta. Llogaritë ECN janë të projektuara për tregtarët që kryejnë shumë tregti brenda një dite, duke vënë theks të lartë në spread-et e ulëta. Llogaria ECN nuk ngarkon markacione spread, por tregtarëve u vihet në shërbim një komision i rrotullim i barabartë me 7 USD për lot të tregtuar. Për tregtarët me status VIP, është e disponueshme llogaria Prime, me komisione më të ulta prej 5 USD për lot të tregtuar. Hapja e një llogarie Prime e kërkon një depozitë minimale mbi 10,000 USD. Është e rëndësishme të theksohet se leverage më i lartë në të dy llogaritë Prime dhe ECN kufizohet në 200:1. Në kundërshtim, llogaria Profesionale ofron 500:1 leverage dhe është më e përshtatshme për tregtarët që nuk vendosin shpesh urdhrat. Ky lloj llogarie nuk ngarkon komisione, me tarifa tregtie të përfshira në spread-it. Si rezultat, spread-et në çiftet popullore si EUR/USD fillojnë nga 1 pip. Në përgjithësi, INGOT mund të konsiderohet një broker i besueshëm me tarifa të konkurrencës tregtare dhe platforma të popullarizuara të tregtisë. Megjithatë, vlen të përmendet se numri i instrumenteve të disponueshme është fare pak krahasuar me disa konkurrentë, duke i dhënë klientëve qasje rreth 280 instrumente. Rekomandohet të keni parasysh kujdeslisht kërkesat dhe preferencat tuaja tregtare për të zgjedhur llojin e llogarisë më të përshtatshme dhe të përfitoni nga kushtet e favorshme të tregtisë që ofron INGOT.

Pyetje të shpeshta për INGOT

A është i besueshëm brokeri i INGOT-it?

Po, brokeri i INGOT-it është i rregulluar në shumë jurisdictione dhe për këtë arsye mund të besohet. Lista e rregullatorëve përfshin: Autoritetin e Shërbimeve Financiare të Seychelles (FSA), Autoritetin e Tregut të Kapitalit (CMA) të Kenias, Komisionin Australisë të Vlerave dhe Investimeve (ASIC), dhe Komisionin e Vlerave të Jordanisë (JSC).

Si mund të tregtoni në INGOT?

Për të filluar tregtinë me INGOT, së pari duhet të regjistroheni si tregtar. Hapi i dytë është hapja e një llogarie tregtie të drejtpërdrejtë dhe verifikimi i llogarisë suaj. Hapi i fundit është të bëni një depozitë dhe të filloni tregtinë. Brokeri ofron opsione të ndryshme depozitimi, si Apple Pay, Transfer Bancar, Bitcoin, Karta Kredit/Debeti dhe Crypto.

Cila është depozita minimale për brokerët e INGOT-it?

INGOT ofron 3 lloje llogarish dhe kërkesat e depozitës ndryshojnë në varësi të llojit të llogarisë tuaj. Për të hapur llogaritë ECN dhe Profesionale, do të keni nevojë për të depozituar mbi 100 USD. Për të hapur llogarinë PRIME, do të keni nevojë për të depozituar mbi 10,000 në llogarinë tuaj.