Kritikë për JustMarkets

JustMarkets

JustMarkets ndjek tri parime themelore: cilësi, profesionalizëm dhe besueshmëri. Sa efektivisht përmbajnë ato slogani i tyre? Për të filluar, ata operojnë nën rregulloren e disa autoriteteve, si CySEC në Qipro, FSA në Sejshell, FSCA në Afrikën e Jugut dhe FSC në Mauricius. JustMarkets gjithashtu ka zbatuar një gamë politikash për të mbrojtur tregtarët dhe fondet e tyre. JustMarkets përdor llogaritë e ndara bankare, merr pjesë në një fond kompensimi për investitorët në rast insolvence dhe furnizon mbrojtje të balancës negative për të gjithë klientët e zakonshëm. Mbrojtja e bilancit negativ siguron që tregtarët nuk mund të humbasin më shumë se saldoja fillestare e llogarisë së tyre tregtare, një masë e sigurisë e nevojshme për levërgën 1:3000. Me mbi një milion klientë nga 197 vende në botë, JustMarkets ka arritur të vendoset si një broker i njohur ndërkombëtar i specializuar në Forex dhe CFD. Legjitimiteti i tyre forcohet nga përvoja e tyre në industrinë, pasi është themeluar në vitin 2012 dhe ka mbledhur mbi një dekadë përvojë brokerazhi. JustMarkets gjithashtu ofron bonuset e ndryshme, si bonusi i mirëseardhjes 30%, bonusi i depozitës 120% dhe bonusi 10 USD për t'u referuar të afërmve. Depozitat dhe tërheqjet nuk kanë tarifa të komisionit. Brokeri mbështet një gamë të gjerë metodash të pagesës. Tërheqjet e kriptovalutave përpunohen brenda 1-2 orësh, ndërsa metodat e pagesës në internet si Skrill dhe Neteller ofrojnë transaksione të menjëhershme. Tërheqjet kaq të shpejta janë ekstremisht të rralla në industrinë e Forex. Për investitorët dhe tregtarët me kohë të kufizuar për tregtimin aktive, JustMarkets ofron shërbime kopje-tregtimi që u përgjigjen të dy grupeve. Përmes tregtisë sociale, tregtarët dhe investitorët mund të replikojnë performancën e tregtarëve të suksesshëm, ulur nevojën për monitorim të vazhdueshëm të grafikonëve dhe analizë.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +140 Më shumë
Rregullimet
CySEC, FSA Seychelles, VFSC
Monedhat e llogarisë
CNH, EUR, GBP, IDR +7 Më shumë
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara
Platformat
MT4, MT5
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Karta e kreditit, Fasapay, Neteller, Paraja e përsosur, Skrill
Të tjerë
API, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Llogaritë mikro, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), STP (Straight Through Processing), Pa swap
Promocionet
Bonus depozite, Bonus i mirëseardhjes
Vizito maklerin
JustMarkets ofron disa opsione llogarie tregtimi për të përshtatur stilet dhe buxhetet e ndryshme të tregtimit. Tre llojet kryesore të llogarive janë Standarde, Pro dhe Tregtimi i Shpërndarë i Përpunuar. Të gjitha tre llogaritë ofrojnë opsione islamike për të pranuar pasuesit e ligjit të Sheriatit. Llogaria Standarde dallohet me kërkesën e ulët fillestare të depozitës vetëm 1 USD. Ajo ofron një effekt levërgimi të maksimumit 1:3000, shpërndarje që fillon nga 0.3 pipa dhe operon pa tarifa komisioni. Nëse kërkoni shpërndarje edhe më të ulëta, llogaria Pro ofron një përvojë tregtimi pa tarifa komisioni, me shpërndarje aq të ulëta sa 0.1 pipa. Llogaria Pro kërkon një depozitë minimale që fillon nga 100 USD dhe mbështet levërgë deri në 1:3000. Për ata që kërkojnë shpërndarje ekstremisht të ulëta me tarifë minimale, është në dispozicion llogaria Tregtimi i Paprekshëm. Ajo ofron shpërndarje që fillon nga 0 pipa, levërgë 1:3000 dhe një tarifë prej 3 USD për anë për çdo lot të tregtuar. Jeni të interesuar për se çfarë mund të tregtoni me shpërndarje kaq të ulëta? JustMarkets ofron një gamë të gjerë opsionesh, duke përfshirë mbi 80 çifte valutorësh, rreth 5 kriptovaluta dhe më shumë se 105 CFD të mbulojnë indekset, mallrat dhe aksionet. JustMarkets mbështet platformat popullore MetaTrader 4 (MT4) dhe MetaTrader 5 (MT5). Këto platforma të avancuara janë të arritshme përmes uebi, desktop dhe pajisjeve mobile, duke mbështetur Android dhe iOS. Kjo i lejon tregtarët të angazhohen në veprimtari tregtare dhe të analizojnë tregjet në mënyrë të përshtatshme ndërkohë që jetojnë në lëvizje. Përveç ofrimit të platformave tregtare, JustMarkets ofron një pasuri burimesh edukative dhe kërkimore tregu. Këto përfshijnë webinarët në internet, artikujt informativë Forex, glosaret dhe videot edukative. Për analizë tregu, brokeri ofron veglat si një kalendar ekonomik, parashikime ditore, pasqyra periodike tregu dhe përditësohet me lajmet e tregut. Për më tepër, JustMarkets ofron shërbime Menaxher Më shumëLlogaritësh (MAM) për të lehtësuar menaxhimin e llogarive tregtare të shumëfishta.

Pyetje të shpeshta për JustMarkets

Cili është depozita minimale për JustMarkets?

Depozita minimale për JustMarkets ndryshon në varësi të llojit të llogarisë tregtare. Llogaria Standarde kërkon një depozitë fillestare vetëm 1 USD, ndërsa llogaritë Pro dhe Tregtimi i Paprekshëm kanë një depozitë minimale që fillon nga 100 USD.

A është JustMarkets një broker i mirë?

Po. JustMarkets operon nën rregullimin e disa autoriteteve, ofron lloje të ndryshme llogarish me depozita minimale që fillon nga 1 USD dhe shpërndarje që fillon nga 0.1 pipa, furnizon mbrojtje të balancës negative, llogari të ndara dhe ka një bazë të madhe klientësh.

A është JustMarkets një broker i rregulluar?

Po, JustMarkets është një broker i rregulluar. Ata operojnë nën mbikqyrjen e disa autoriteteve regulatore, duke përfshirë CySEC në Qipro, FSA në Sejshell, FSCA në Afrikën e Jugut dhe FSC në Mauricius.