Key to Markets revizion

Key to Markets

Key to Markets është një broker ndërkombëtar dhe i njohur Forex dhe CFD (Kontratë për Dallim) që është themeluar në vitin 2010. Si një broker i rregulluar mirë, Key to Markets ofron tradërave qasje në një shtrirje të gjerë të instrumenteve tregtare dhe ofron lloje të ndryshme të llogarive për të përgjigjur ndaj nevojave të ndryshme. Me rreth 156 instrumente tregtare në dispozicion, tradëtarët kanë mundësi të mjaftueshme për të zgjedhur. Një nga avantazhet kyçe të tregtisë me Key to Markets është disponueshmëria e platformave të njohura tregtare si MetaTrader 4 (MT4) dhe MetaTrader 5 (MT5). Këto platforma mund të qasen përmes desktopit, celularit dhe versioneve në web, duke ofruar tradërave fleksibilitet dhe lehtësi të përdorimit. Brokeri gjithashtu përdor teknologjinë ECN (Electronic Communications Network), siguruar qasje të shpejtë dhe çmime transparente. Përveç kësaj, tradëtarët përfitojnë nga spreadet e ngushta, barrierat e ulëta të hyrjes, pasi minimumi i depozitës fillestare të nevojshme për të hapur një llogari tregtare të drejtpërdrejtë është vetëm 100 USD, dhe shërbimet VPS falas. Key to Markets dallon duke shmangur aktivitetet e tavolinës tregtare ose të prodhimit tregtar, që promovojnë kushte të ndershme tregtare. Brokeri gjithashtu ofron zgjidhje FIX/API për tradëtarët algoritmitikë, duke u lejuar atyre të zbatonin strategjitë e tyre në mënyrë efikase. Siguria është një prioritet kryesor, duke ofruar tradëtarëve një ndjenjë të qetësie. Tregtia sociale është një tjetër tipar i dallueshëm që ofron Key to Markets. Tradëtarët mund të marrin pjesë si furnizues të sinjalizimit ose të kopjojnë tradëtarët e suksesshëm, duke marrë përfitim nga dituria kolektive e komunitetit tregtar. Përveç kësaj, brokeri ofron llogari tregtare PAMM, duke i lejuar investitorët të alokojnë fonde te tradëtarët me përvojë për të përfituar fitime potenciale. Për të ndihmuar tradëtarët fillestarë, Key to Markets ofron materiale edukative. Tradëtarët fillestarë mund të marrin pjesë në webinare, të kenë akses në raportet e analizës tregtare dhe të përdorin udhëzuesit Learn To Trade të ofruara nga brokeri. Këto burime ndihmojnë në mësimin e mënyrës së përdorimit të platformave tregtare në mënyrë efektive, menaxhimin e rreziqeve dhe zhvillimin e strategjive tregtare të suksesshme. Në lidhje me mbështetjen për klientët, Key to Markets ofron mbështetje me e-post dhe telefon. Linja telefonike është e disponueshme gjatë orarit të punës, nga ora 9:00 deri në ora 18:00 GMT. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se brokeri aktualisht nuk ofron opsionin e bisedës live, që mund të jetë një kufizim për disa tradëtarë që kërkojnë ndihmë të menjëhershme. Në përgjithësi, Key to Markets është një broker i besueshëm me një gamë tërheqëse tiparesh, duke përfshirë një zgjedhje të gjerë të instrumenteve tregtare, platformat tregtare të njohura, kushtet tregtare konkurruese, burime edukative dhe mbështetje të besueshme për klientët.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +173 Më shumë
Rregullimet
FCA UK, FSC Mauritius
Monedhat e llogarisë
EUR, USD
Aktet
CFDs në Stokë, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara
Platformat
MT4, MT5
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Karta e kreditit, Neteller, Skrill, UnionPay, STICPAY
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pa swap
Promocionet
Vizito maklerin
Key to Markets ofron një gamë llogarish për të përmbushur nevojat dhe preferencat e ndryshme të tradëtarëve. Ata ofrojnë opsione llogarie të pa-pastër me shënimi të shpërndarjes dhe opsione llogarie pa komisione. Lloji i llogarisë MT4 & MT5 STANDARD është veçanërisht i përshtatshëm për tradëtarët më pak të aktivë, duke përfshirë fillestarët, tradëtarët e kthimit dhe tradëtarët e pozicionit. Ky lloj llogarie nuk ngarkon komisione dhe tarifat tregtare janë përfshirë në shpërndarje, që fillon nga 1 pikë. Për tradëtarët më aktivë si tradëtarët intraday, scalperët, traderët algoritmiqë dhe traderët e frekuencës së lartë, Key to Markets ofron llogarinë MT4 & MT5 PRO. Ky lloj llogarie ofron shpërndarje të pastër pa shënime nga ana e brokerit. Megjithatë, tradëtarët janë të nënshtruar një komisioni si rezultat i detyrimeve të rrotacionit të 0.06 EUR / 0.08 USD (varet nga monedha e llogarisë) për Micro lot (0.01). Llogaritë PRO janë të projektuara për të përmbushur nevojat e këtyre tradëtarëve të aktiveve. Për të hapur një llogari me Key to Markets, kërkesa minimale fillestare e depozitës është 100 USD ose 100 Euro. Brokeri është i rregulluar mirë në dy juridiksione, gjë që shton besueshmërinë e tij. Ai është i rregulluar nga Komisioni i Shërbimeve Financiare (FSC) i Mauritiusit dhe Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare (FCA) në Mbretërinë e Bashkuar. Është e rëndësishme të theksohet se për shkak të rregullimeve më të ashpra në Mbretërinë e Bashkuar, nëse zgjidhni të hapni një llogari me degën e regjistruar në FCA të Key to Markets, levatimi maksimal i disponueshëm do të jetë 30:1. Ndërsa Key to Markets operon në nivel global, ka disa vende ku shërbimet e tyre nuk janë të disponueshme. Këta përfshijnë sanksionet globale të vendeve si Irani dhe Korea e Veriut, si dhe vendet me rregullore të ashpra tregtare Forex si SHBA. Në përgjithësi, Key to Markets ofron mundësi llogarish të përshtatshme për stilet e tregtisë të ndryshme, dhe rregullimi i tyre nga autoritetet e besueshme rrit besueshmërinë e tyre. Tradëtarët mund të gëzojnë shpërndarje dhe struktura tarifore të konkurrueshme duke u përputhur me kërkesat rregullatore në juridiksionet e tyre të veçanta.

Pyetje të shpeshta për Key to Markets

Cilat janë llojet e ndryshme të llogarive të Key to Markets?

Për të përmbushur kërkesat e tradëtarëve të aktivë dhe pasivë, Key to Markets ofron dy lloje llogarish. Pro dhe Standard. Të dy llojet e llogarisë mbështesin platformat MT4 dhe MT5. Ndryshimi kryesor mes tyre është struktura e tarifës, llogaria Pro është më e përshtatshme për tradëtarët aktivë duke ofruar shpërndarje të pastër, ndërsa lloji i llogarisë Standard është më i përshtatshëm për tradëtarët më të pasivë pasi nuk ka komisione.

A është Key to Markets një broker i mirë?

Key to Markets është një broker mesatar. Brokeri është i rregulluar mirë dhe ofron tarifa tregtare të mira, megjithatë, numri i instrumenteve tregtare është i vogël në krahasim me çfarë ofrojnë brokerët e tjerë. Përveç kësaj, mungon opsioni i bisedës live.

A është Key to Markets legjitim?

Po, Key to Markets është një broker i ligjshëm pasi është i rregulluar në dy juridiksione, pikërisht nga Komisioni i Shërbimeve Financiare (FSC) i Mauritiusit dhe nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare (FCA) në Mbretërinë e Bashkuar. FCA njihet si një regjulator i nivelit të lartë me kërkesa të rrepta për licencim.