Përshtypje mbi Naga Markets

Naga Markets

Naga Markets është një broker ndërkombëtar i njohur për Forex dhe CFD (Kontratat për Nepërmarrje) që u themelua në vitin 2009. Brokeri mban një licencë nga Komisioni i Vlerësimit të Vlerave të Qipros (CySEC) dhe respekton direktivat e Autoritetit Evropian të Vlerësimit të Vlerave (MiFID II), duke siguruar respektimin e standardeve rregullatore. Naga Markets ofron qasje në platforma të njohura tregtie si MetaTrader 4 (MT4) dhe MetaTrader 5 (MT5). Të dy platformat janë shumë të besueshme, por nëse keni qëllim të tregoni klasa të ndryshme të aseteve përtej valutave, rekomandohet të zgjidhni MT5. Kjo platformë është projektuar për tregti jo vetëm në çifte valutore, por edhe në aksione, obligacione dhe futures. MT4, nga ana tjetër, përdoret kryesisht për tregti të çifteve valutore. Përveç kësaj, Naga Markets ofron një aplikacion dhe platformë tregtie në internet të ndërtuar të personalizuar për qasje të lehtësisë së shtuar. Hedhja e sigurimit është e lejuar në MT4, duke ofruar tregtarëve më shumë fleksibilitet në strategjitë e tyre të tregtimit. Brokeri ofron kanale të shumta për mbështetjen e klientëve, duke përfshirë bisedën në drejtpërdrejtë, email, dhe telefonata. Ekipi i mbështetjes së klientëve është në dispozicion 24/5, nga e Hëna në të Premte, duke operuar nga 07:30 am deri në 02:00 am EEST. Naga Markets mbështet tregtinë sociale, duke i lejuar tregtarët të ndajnë ide dhe rezultate në platformën sociale të brokerit. Përdoruesit mund të bëhen ofrues të sinjalit ose të kopjojnë tregtarët e suksesshëm, duke krijuar mundësi për përvoja tregtare bashkëpunuese dhe interaktive. Proceset e hapjes së llogarisë dhe verifikimit janë të plotësisht elektronike dhe miqësore ndaj përdoruesit, duke lehtësuar përvojën e pritjes së klientëve. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se ndërsa Naga Markets është një broker global, ka kufizime në operimin në disa vende. Banorët e vendeve që janë të nënshtruar sanksioneve globale ose atyre me rregulla strikte të tregtimit Forex mund të mos jenë në gjendje të hapin llogaritë me Naga Markets. Përgjithësisht, Naga Markets ofron një përvojë të plotë tregtie me statusin e rregulluar, platformat e besueshme, veçoritë e tregtisë sociale dhe mbështetjen e qasshme të klientëve. Tregtarët mund të përfitojnë nga një proces i lehtë i hapjes së llogarisë, megjithëse është e nevojshme të verifikohen nëse vendbanimi i tyre është i përmbushur për hapjen e llogarisë me brokerin.
Shtetet
Algjeria, Andorrë, Angolë, Antigua dhe Barbuda +134 Më shumë
Rregullimet
CySEC
Monedhat e llogarisë
EUR, GBP, PLN, USD
Aktet
CFDs në Stokë, ETFs, Energjitë, Futures, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta, Stokë
Platformat
MT4, MT5, Tejkalohet
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Karta e kreditit, iDeal, Multibanko, Neteller, PayPal, Paysafe, Sofort
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pjesë e skemës së kompensimit, Ofron seminare dhe webinare, Sinjalet, Pa swap
Promocionet
Vizito maklerin
Gjithnjë për të plotësuar nevojat e ndryshme të tregtarëve, Naga Markets ofron qasje në gjashtë lloje të ndryshme llogarish, secila me kërkesat minimale të depozitave të ndryshme. Llojet e llogarisë ndryshojnë tërësisht midis këtyre llojesh. Për shembull, spreadet në EUR/USD për mbajtësit e llogarive Iron fillojnë nga 1.7 pips, ndërsa mbajtësit e llogarive Crystal gëzojnë spread të përfituar nga 0.7 pips. Përveç spreadeve më të ngushta, mbajtësit e llogarive Crystal gjithashtu përfitojnë nga konkurset e premium dhe rritja e ndërgjegjësimit të profilin Naga, duke ofruar përfitime shtesë. Naga Markets ofron një shkallë maksimale të shënjestërueshmërisë prej 1000:1, duke ofruar tregtarëve mundësinë për shkalla më të larta të shënjestërueshmërisë. Tregtarët mund të hapin llogari në monedha të ndryshme, duke përfshirë EUR, USD, GBP, NGC dhe PLN. Është e këshillueshme të zgjidhni monedhën e llogarisë që përputhet me monedhën që përdorni më shpesh për të parandaluar tarifat e konvertimit. Brokeri ofron qasje në një gamë të gjerë të instrumenteve të tregtueshme, duke përfshirë 49 çifte valutore, 303 CFD mbi aksione, 370 aksione, 33 derivativ crypto, 15 indekse dhe 5 mallra në metale të çmuara dhe energji. Përveç kësaj, Naga Markets ofron mundësi për tregtinë e futures dhe ETF (Fondet e Tregtuara në Bursë). Vlen të theksohet se tregtia me crypto është e disponueshme 24/7, duke i lejuar tregtarët të angazhohen në tregti të kriptovalutave në çdo kohë. Përgjithësisht, Naga Markets ofron një seleksion të shkëlqyeshëm llogarish me kushte dhe përfitime tregtie të ndryshme. Tregtarët mund të zgjedhin llojin e llogarisë që përshtatet më së miri me preferencat dhe synimet e tyre tregtare. Me qasje në një gamë të gjerë të instrumenteve dhe disponueshmërise të tregtisë së crypto rreth kohës, Naga Markets ofron mundësi të mjaftueshme për tregtarët që kërkojnë opsione tregtie të shumëllojshme.

Pyetje të shpeshta për Naga Markets

A është Naga Markets legjitim?

Naga Markets është i autorizuar dhe i rregulluar nga Komisioni i Vlerësimit të Vlerave të Qipros (CySEC). Përveç kësaj, brokeri ndjek direktivën e tregtisë në Instrumente Financiare ('MiFID') 2004/39/EC, që u krijua për të mbrojtur interesat e investitorëve dhe tregtarëve financiarë në Bashkimin Evropian. Pasi që Naga Markets është e licencuar nën regulators të besueshëm, mund të themi me siguri se brokeri është besnik.

Sa është depozita minimale për Naga Markets?

Naga Markets ofron 6 lloje të llogarive të gjalla, dhe kërkesat minimale të depozitës fillestare ndryshojnë për secilën. Për të hapur llojin e llogarisë Iron, do t’ju duhet të depozitoni 250 USD. Kërkesat e depozitave rriten deri në 100,000 USD si të shkoni nga llogaritë më të thjeshta te ato VIP. Lloji i llogarisë së tregtisë së Naga Markets më i preferuar është Gjelbërt. Për të hapur llogarinë Gjelbërt, do t'ju duhet të depozitoni 25,000 USD ose më shumë.

A është Naga një broker i mirë?

Naga Markets është një broker mesatar. Brokeri ofron lloje të ndryshme të llogarive, dhe instrumentet e tregtueshme të disponueshme janë mbi 1000, megjithatë, tarifat e tregtisë janë të mesme, dhe në llogaritët Iron fillojnë në 1.7 pips në EUR/USD.