Shqyrtimi i RoboForex

Me më shumë se 12 vjet eksperiencë në industrinë e Brokerazhit Forex, një gamë e gjerë prej 12,000 instrumente të disponueshme dhe një koleksion më tepër se 40 çmimeve, RoboForex është një broker shumë i njohur. Ai është i rregulluar nga Komisioni i Shërbimeve Financiare të Belize dhe ka anëtarësi zyrtare në Komisionin Financiar, një organizatë ndërkombëtare e dedikuar zgjidhjes së mosmarrëveshjeve Forex. RoboForex ofron masat e avancuara të sigurisë duke përfshirë mbrojtjen e bilancit negativ, e cila siguron që klientët e shfrenuar nuk mund të humbin më tepër se fondet në llogarinë e tyre tregtare. Kjo mbrojtje është veçanërisht e dobishme për fillestarët që mund të merren me tregti me shumë leverage të tepërt. Për më tepër, meklëmba është e lidhur me fondin e kompensimit të investitorit dhe përdor llogari të ndarë bankare për të mbrojtur fondet e klientëve.RoboForex prezanton një varietet programesh bonus që synojnë të dy klientët e rinj dhe të ekzistueshëm. Bonusi i mirëpritjes jep tregtarëve 30 USD sipas një depozite fillestare prej së paku 10 USD dhe e lejon tërheqjet e pakufizuara. Bonusi klasik, nga ana tjetër, ofron fonde shtesë deri në 120% të shumës së depozituar, por kërkon përmbushjen e kërkesave të caktuara të vëllimit të tregtisë për tërheqje. Së fundi, bonusi i shpërndarjes së fitimeve aplikohet tek depozitat fillestare dhe ndjekëse pas hapjes së një llogarie tregtare. Tregtarët mund të zgjedhin programin e bonusit që u përshtatet më së miri dhe të fillojnë tregtinë me kërkesat fillestare të vogla të depozitave. RoboForex gjithashtu ofron benefite shtesë për klientët e vet, duke përfshirë shpërblime të pagesave dhe shërbime falas të VPS. Këto veçori, bashkë me promovime tërheqëse të brokerit, bëjnë RoboForex-in një prej zgjedhjeve më tërheqëse në mes të brokerëve të vendosur.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +163 Më shumë
Rregullimet
FSC Belize
Monedhat e llogarisë
CNH, EUR, USD, XAU
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, ETFs, Energjitë, Futures, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, MT5, cTrader, Tejkalohet
Metodat e depozitës
AdvCash, AstroPay, Transferim bankar, Karta e kreditit, Neteller, Paraja e përsosur, Skrill, Voucherët
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Llogaritë në Cent, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Llogaritë mikro, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pjesë e skemës së kompensimit, Ofron seminare dhe webinare, STP (Straight Through Processing), Pa swap
Promocionet
Bonus depozite, Bonus i mirëseardhjes
Vizito maklerin
RoboForex ofron pesë lloje të ndryshme llogarish tregtare, me kërkesën fillestare të depozitës që fillon vetëm nga 10 USD. Llojet e llogarive përfshijnë Prime, ECN, R StocksTrader, ProCent dhe llogaritë Pro. Në mes tyre, vetëm llogaria R StocksTrader kërkon një depozitë fillestare më të lartë prej 100 USD. Pjesa tjetër e llogarive mund të hapen me aq të vogla sa 10 USD. Së bashku, llogaritë ProCent dhe Pro ofrojnë kursimet e derit 1:2000 dhe zgjerimet që fillojnë nga 1.3 pike. Llogaria Prime krenohet me një leverage maksimal deri në 1:300, zgjerimet që fillojnë nga 0 pika dhe një komision për milion tregtuar. Llogaria ECN ka kushte të ngjashme me llogarinë Prime, por me një leverage më të lartë prej 1:500. Të gjitha llogaritë tregtare mbështesin platformat tregtare të njohura si MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) dhe cTrader. Megjithatë, llogaria R StocksTrader dallohet nga ajo që ka platforma të veçanta tregtare web, të projektuara posaçërisht për të pasur qasje në tregun e aksioneve. Kjo llogari ofron gjithashtu një gamë të gjerë të instrumenteve të tregtueshme, me mbi 12,000 asete të disponueshme. Zgjerimet për aksione fillojnë nga vetëm 0.01 USD dhe leverage arrin deri në 1:500. RoboForex gjithashtu ofron benefite unike për klientët e rinj. Këto përfshijnë mungesën e kërkesës fillestare të depozitave, leverage që arrin deri në 1:300 dhe zgjerimet e reduktuara që fillojnë nga 0 pika. RoboForex dallohet për hulumtimin e plotë të tregut dhe mjetet tregtare, të cilat ofrohen pa pagesë. Këto përfshijnë një kalendar ekonomik, një kalkulator tregtie, një blog tregtar, analiza dhe parashikime tregu, krijuesin e strategjisë R StocksTrader dhe shumë më tepër. Në përgjithësi, RoboForex mund të jetë një zgjedhje ideale për shkak të gamës së gjerë të llojeve të llogarive tregtare, kushteve tërheqëse të tregtisë, aksesit të dedikuar në tregun e aksioneve, ofertave unike për klientët e rinj dhe hulumtimit të plotë të tregut dhe mjetet tregtare.

Pyetje të shpeshta për RoboForex

A është RoboForex një broker i besueshëm?

Po. RoboForex është një broker me shumë reputacion me më shumë se 12 vjet përvojë, rregullim nga Komisioni i Shërbimeve Financiare të Belize dhe anëtarësi në Komisionin Financiar.

A lejohet RoboForex në SHBA?

Jo, RoboForex nuk pranon klientë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për shkak të faktit se tregtia Forex është e ndaluar nga rregullatorët amerikanë.

Sa është tarifa e komisionit të RoboForex-it?

Tarifa e komisionit të dërguar nga RoboForex ndryshon sipas llojit të llogarisë tregtare. Llogaria Prime ka një komision për milion treguar, ndërsa llogaritë e tjera janë pa komision.