Shqyrtim i RoboMarkets

RoboMarkets

RoboMarkets, një Forex broker me mbi 10 vjetë përvojë, është i licensuar nga CySEC që mori në vitin 2013. Duke synuar klientët europianë, ofron kushte tërheqëse të tregtimit, zgjerim të ulët që nga viti 2014 dhe ka shtuar MT5 si platformë tregtimi në vitin 2015. Me mbi 12,000 instrumente, duke përfshirë 3,000 aksione nga NYSE dhe NASDAQ, tregtarët kanë një gamë të gjerë opsionesh. Brokeri ofron shërbim ndaj klientëve në gjuhë të ndryshme 24/7 përmes kanaleve të ndryshme dhe ka marrë çmime si Brokeri më i Mirë i Aksioneve në Evropë 2023 dhe Brokeri më i Sigurt Evropian 2023. RoboMarkets ofron tarifa zero për depozita, tërheqje falas dy herë në muaj, dhe pranon metoda të njohura pagesash si transferet bankare, kartat, dhe PayPal. Për të garantuar sigurinë e fondeve të përdoruesit, brokeri zbaton masa sigurie si mbrojtje e balancës negative, llogari të ndara bankare dhe pjesëmarrje në një fond kompensimi për investitorët. Brokeri siguron deri në €20,000 dhe ofron verifikim të dyfishtë për siguri të shtuar kundër hakerimit.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +163 Më shumë
Rregullimet
CySEC, FSC Belize
Monedhat e llogarisë
EUR, USD, XAU
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, ETFs, Energjitë, Futures, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, MT5, cTrader, Tejkalohet
Metodat e depozitës
AdvCash, AstroPay, Transferim bankar, Karta e kreditit, Neteller, Paraja e përsosur, Skrill
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Llogaritë në Cent, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Mbrojtja nga saldo negativ, Pjesë e skemës së kompensimit
Promocionet
Bonus depozite, Bonus i mirëseardhjes, options.promos["Referral promotions"]
Vizito maklerin
RoboMarkets ofron një gamë të ndryshme llogarish tregtare, duke përfshirë llogari Prime, ECN, R StocksTrader, ProCent, Pro dhe ISK, që i shërbejnë tregtarëve me buxhet dhe përvojë të ndryshme. Duke filluar vetëm me $100, këto llogari ofrojnë fleksibilitet për qytetarët evropianë. Llogaria Prime ka zgjerim tërheqës duke filluar nga 0.1 pips, leverage 1:30, një madhësi minimale lote 0.01 dhe komision tregtimi 10/mio. Përafërsisht, llogaria ECN ofron zgjerim duke filluar nga 0.1 pips, komisione më të larta 20/mio dhe një madhësi minimale lote 0.01. Të dy llogaritë ofrojnë 28-36 CFD për Forex, indekse, kriptovaluta dhe mallra. Për tregtimin e aksioneve, llogaria R StocksTrader ofron mbi 12,000 instrumente, për më së shumti CFD për aksione, me një depozitë minimale prej $100 dhe zgjerim duke filluar nga $0.01. Komisionet ndryshojnë, me tarifa $0.009 për aksionin në tregun e Shteteve të Bashkuara, $0.025 për aksionin në tregun europian, $0.02 për CFD për aksione në tregun e Shteteve të Bashkuara dhe 0.07% për CFD për aksione në tregun europian. Për Forex, komisioni është $15 për çdo milion të tregtuar, dhe për indekse është i ndryshueshëm. Tregtia e aksioneve reale në llogarinë R StocksTrader kërkon një depozitë fillestare prej $10,000, me komisione depozite që ndryshojnë nga $0.5 deri në $2, në varësi të rajonit të aksionit. Leverage maksimal është 1:2 për aksione reale dhe 1:5 për CFD të aksioneve. Llogaria ProCent ka një kërkesë minimale për depozitë prej $100, zgjerim duke filluar nga 1.3 pips dhe pa komisione. Llogaria Pro ofron zgjerim 1.3 pips, zero komisione, madhësi minimale lote 0.01, kërkesë minimale për depozitë prej $100 dhe leverage 1:30 për klientët dhëmbëore. Llogaria ISK (Investment Savings Account) është një llogari e veçantë të customizuar për klientët suedezë, veçanërisht për tregti aksionesh dhe fondesh të shërbimit R StocksTrader të Shteteve të Bashkuara. Ajo ofron zgjerim tërheqës duke filluar nga 0 pips dhe një komision tregtimi prej $0.009 për aksion.

Pyetje të shpeshta për RoboMarkets

A është i legitimuar RoboMarkets?

Po, RoboMarkets është një broker i ligjshëm i Forex me mbi 10 vjetë përvojë, një licencë nga CySEC dhe karakteristika sigurie të ndryshme për të mbrojtur fondet e përdoruesit. Mbrojtja e balancës negative është e disponueshme.

A është një broker i mirë RoboMarkets?

RoboMarkets është një broker me reputacion që ofron kushte tërheqëse të tregtimit, një gamë të gjerë instrumentesh dhe shërbim cilësor ndaj klientëve dhe ka marrë çmime për të qenë Brokeri më i Mirë i Aksioneve në Evropë dhe Brokeri më i Sigurt Evropian në vitin 2023.

A ofron RoboMarkets një llogari cent?

Po, RoboMarkets ofron një llogari cent të quajtur llogaria ProCent, që kërkon një depozitë minimale prej 100 USD, tregtim të lirë nga komisionet, një lot minim nga 0.01 dhe zgjerim duke filluar nga 1.3 pips.