Shqyrtimi i ThinkMarkets

Think Markets

ThinkMarkets është një broker në internet i mirë-regulluar i Forex dhe CFD që vepron në mbarë botën në disa juridiksione. Themeluar në vitin 2010 si ThinkForex, kompania ka rritur dhe zgjeruar shërbimet e saj. Tani ofron tregti me CFD, ka marrë Trade Interceptor, dhe vepron në vende të ndryshme si Australia, BE, Japonia dhe Afrika e Jugut. ThinkMarkets është i rregulluar nga tetë autoritete financiare të pavarura, duke përfshirë ASIC (Australia), FCA (Mbretëria e Bashkuar), CySEC (Qipro), JFSA (Japoni), FSCA (Afrika e Jugut), CIMA (Ishujt e Kajmanit), FSA (Seišelit), dhe FSC (Mauritius). Me këto rregulla të fortë, ThinkMarkets ka tërhequr mbi 450,000 klientë, një arritje e rëndësishme. Brokeri ofron kushte tregtimi të shkëlqyera, duke përfshirë spread-e të ngushta, ekzekutim të shpejtë, mbështetje të klientit 24/7, siguri të të dhënave, dhe llogari demo pa rrezik. Ata ofrojnë qasje në një gamë të gjerë instrumentesh të tregtueshme, me mbi 4,000 opsione në Forex, mallra, indekse, kripto-valuta dhe aksione. Spread-et mund të jenë aq të ulëta si 0.4 pips. ThinkMarkets është një partner global zyrtar i Liverpool Football Club, duke thelluar më tej reputacionin dhe legjitimitetin e brokerit. Mbështetja e tyre ndaj klientit është e shumëgjuhëshme dhe e disponueshme përmes kanaleve të ndryshme, si biseda e drejtpërdrejtë me aplikacionet popullore të mesazherisë, mbështetje me email dhe shërbime telefonike. Për të siguruar sigurinë e fondeve të klientit, ThinkMarkets përdor llogari të ndara bankare, merr pjesë në një fond kompensimi për raste falimentimi, dhe ofron mbrojtje nga saldo negativ për të parandaluar tregtarët që humbin më shumë se saldoja e llogarisë së tyre. ThinkMarkets ofron disa metoda depozitimi, duke përfshirë transfertat me tel, kartat bankare, Neteller, Skrill, Perfect Money, dhe kripto-valutat popullore të ndryshme.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +143 Më shumë
Rregullimet
ASIC, CIMA, CySEC, FCA UK +4 Më shumë
Monedhat e llogarisë
AUD, CHF, EUR, GBP +3 Më shumë
Aktet
CFDs, CFDs në Stokë, CFDs Kripto, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara
Platformat
MT4, MT5, Tejkalohet
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Karta e kreditit, Kripto, Neteller, Skrill
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pjesë e skemës së kompensimit, Ofron seminare dhe webinare, Sinjalet, Pa swap
Promocionet
VPS falas
Vizito maklerin
ThinkMarkets ofron dy llogari tregtimi të projektuara për të përshtatur stilet dhe buxhetet e ndryshme të tregtisë: Llogaria Standarde dhe Llogaria ThinkZero. Këto llogari ofrojnë kushte të ndryshme për të pranuar të dy skemave të tregtisë. Llogaria Standarde nuk ka kërkesë minimale të depozitës dhe ofron spread-e në çifte Forex që fillojnë nga 0.4 pips. Spread-et mesatare të FX janë rreth 1.2 pips, ndërsa meta CFD ka spread-e që fillojnë nga 0.20 USD. CFD-të indeks kanë spread-e nga 0.4 pips dhe nuk përballin komisione tregtimi. Llogaria ThinkZero është për tregtarët që kërkojnë spread-e të jashtëzakonshme të ulëta. Ajo kërkon një depozitë minimale prej 500 USD dhe ofron çifte Forex kryesore me spread-e aq të ulëta si 0.0 pips. Spread-et mesatare të FX fillon nga 0.1 pips, metale nga 0.08 USD, dhe CFD-të indeks nga 0.4 pips. Ka një komision tregtimi prej 3.5 USD për anë për lot. Leverage-i maksimal është i kufizuar në 1:500, por për disa juridiksione si FCA dhe ASIC, kufizimet rregullatore i kufizojnë leverage-in maksimal në 1:30. Të dy llogaritë vijnë me shërbim falas VPS, por vetëm mbajtësit e llogarisë ThinkZero kanë akses në këshilltarë të veçantë llogarieshit. Përveç kësaj, të dy llogaritë mund të kenë akses në shërbime falas të Qendrës së Sinjalizimeve, nëse llogaria tregtimi mban të paktën 500 USD. ThinkMarkets ofron disa platforma tregtimi, duke përfshirë MT4, MT5 dhe ThinkTrader. Këto platforma janë të disponueshme në pajisje të ndryshme, duke përfshirë desktop, web, dhe celular. ThinkTrader, platforma proprietare e brokerit, ofron mbi 4000 CFD për tregtim dhe ka aftësi të avancuara për analizë të grafikëve të ngjashëm me MT4 dhe MT5. Brokeri gjithashtu ofron artikuj edukativë që shpjegojnë koncepte të tregtisë dhe ofron strategji të tregtisë për fillestarë. Në përgjithësi, ThinkMarkets është një broker i vendosur nën mbikqyrjen e rreptë të autoriteteve reputacionale. Ata ofrojnë kushte tregtimi konkurruese dhe mund të konsiderohen si zgjedhja kryesore për tregtinë e Forex dhe CFD. Spread-et janë të ngushta dhe komisionet janë në përputhje me mesataren e industrisë.

Pyetje të shpeshta për Think Markets

A është ThinkMarkets një broker legjitim?

Po, ThinkMarkets është një broker legjitim me rregulla të shkëlqyera dhe një reputacion të qëndrueshëm në industrinë. Rregullatorët përfshijnë ASIC, FCA, CySEC, JFSA, FSCA, CIMA, FSA e Seišelit, dhe FSC.

Cili është depozita minimale në ThinkMarkets?

Depozita minimale në ThinkMarkets varet nga lloji i llogarisë. Llogaria Standarde ka një kërkesë minimale të depozitës prej 0 USD, ndërsa Llogaria ThinkZero kërkon një depozitë minimale prej 500 USD.

A pranon ThinkMarkets PayPal-in?

Jo, ThinkMarkets nuk pranon PayPal-in. Megjithatë, ata ofrojnë disa metoda të tjera depozitimi, duke përfshirë transfertat me tel, kartat bankare, Neteller, Skrill dhe kripto-valutat popullore.