Shqyrtim mbi Trader’s Way

TradersWay

Trader's Way është një broker i përvojësuar në tregun Forex dhe CFD, dhe vlerësohet për më shumë se 12 vjet në industrinë. Ata ofrojnë një faqe të përdoruesit në shumë gjuhë dhe ndihmë për klientët në çdo kohë. Kur kontaktoni broker, mund të zgjidhni nga pesë gjuhë për bisedën e drejtpërdrejtë. Përveç kësaj, ata ofrojnë mbështetje përmes telefoni dhe postës elektronike. Është e rëndësishme të theksohet që brokeri mungon një licencë nga ndonjë regulator i botës. Megjithatë, pavarësisht kësaj mangësie, vlerësimet në internet e paraqesin me qëndrueshmëri brokerin që prej themelimit të tij në vitin 2011. Për të përmirësuar mundësitë e tregtisë, Trader's Way ofron një bonus depozite 100% për tregtarët, duke u mundësuar atyre të rrisin kapitalin e tyre të tregtisë në mënyrë të konsiderueshme. Ky bonus mund të jetë veçanërisht i dobishëm për tregtarët me buxhet të kufizuar sepse u lejon atyre të zgjerojnë vëllimin e tregtisë së tyre. Për të përfituar nga ky bonus, tregtarët duhet të krijojnë një llogari tregtie, të financojnë atë dhe të zgjedhin shumën e dëshiruar të bonusit, e cila më pas do të kreditohe automatikisht në llogarinë e tyre. Bonusi depozite mund të arrin deri në 5000 USD. Përveç kësaj, brokeri zhvillon seminare tregtimi të drejtpërdrejta të udhëhequra nga ekspertët e tyre, duke ofruar perspektiva të vlefshme për tregtarët. Gjithashtu, Trader's Way lejon depozita fillestare të ulëta, fillo nga vetëm 10 USD. Me këto kërkesa të lehta për depozitë dhe disponueshmërinë e kurseve të drejtpërdrejta të tregtisë, platformat tregtare tregohen si një zgjedhje e shkëlqyeshme për fillestarët që dëshirojnë të mësojnë dhe të praktikojnë tregtinë. Është e rëndësishme të theksohet se brokeri nuk i shërben qytetarëve të Shteteve të Bashkuara dhe Mbretërisë së Bashkuar.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +173 Më shumë
Rregullimet
Monedhat e llogarisë
BTC, CAD, EUR, GBP +1 Më shumë
Aktet
CFDs Kripto, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara
Platformat
MT4, MT5, cTrader, Tejkalohet
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Karta e kreditit, Kripto, Fasapay, Neteller, PayRedeem, Paraja e përsosur, Skrill, UPI
Të tjerë
Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, NDD (No Dealing Desk), Ofron seminare dhe webinare, Sinjalet, STP (Straight Through Processing), Pa swap
Promocionet
Bonus depozite
Vizito maklerin
Trader's Way ofron katër lloje të ndryshme llogaritë tregtare: MT4.VAR, MT4.ECN, MT5.ECN, dhe CT.ECN. Llogaria MT4.VAR është një llogari standarde me shpërndarje, ndërsa të tjerat janë llogari ECN që ofrojnë shpërndarje më të ulëta. Llogaria MT4.Var kërkon një depozitë minimale prej 10 USD, një madhësi minimale tregtare prej 0.01 lotësh dhe shpërndarje variabile që fillojnë nga 1.5 pips. MT4.ECN, MT5.ECN, dhe CT.ECN kanë kushte të ngjashme, me një depozitë minimale prej 10 USD, një madhësi minimale tregtare prej 0.01 lotësh dhe shpërndarje që fillojnë nga 0.0 pips. Llogaritë e tregtisë kategorizohen sipas platformave tregtare: MT4, MT5, dhe cTrader. Të tre platformat jetojnë dhe pasurohen nga analiza e përparuar e grafikut dhe mjetet e avancuara të tregtisë. Aplikacionet e tregtisë mobile janë të disponueshme për të gjitha sistemet operative: Android, iOS, dhe Windows Mobile, duke përfshirë aplikacionet MT4, MT5 dhe cTrader. Brokeri lejon EAs, skalpen dhe mbrojtjen, me një levere maksimale të caktuar në 1:1000. Sidoqoftë, si MT4 ashtu edhe MT5 ofrojnë versionet e tregtimit në internet. Krijimi i një llogarie demo është i shpejtë dhe i lehtë, por ky lloj llogarie skadon pas 30 ditëve të fundit të hyrjes së fundit. Trader's Way ofron shpërthime të forta të shpërndarjes, fillimisht nga 0.4 pips në EURUSD, 0.5 pips në GBPUSD, 0.5 pips në USDCHF, dhe 0.6 pips në USDJPY. Tregtarët kanë një gamë të gjerë të aseteve të tregtueshme për të zgjedhur nga, duke përfshirë Forex-in, metale, energjitë, indekset dhe kriptovalutat. Të gjitha tërheqjet procesohen brenda 48 orëve në ditët e punës dhe depozitat nuk paguhen komision. Depozita dhe tërheqjet mund të bëhen përmes metodash të ndryshme, si kriptovalutat, transferet bankare, kartat bankare dhe metoda të tjera të pagesave në internet. Përveç seminareve të drejtpërdrejta në internet dhe seancave tregtie, Trader's Way ofron një seksion edukativ të moderuar që shpjegon rrëfimisht CFD-të dhe konceptet e tjera të rëndësishme të tregtisë. Përgjithësisht, nuk rekomandohet të tregtoni me brokerë jo të rregulluar. Megjithatë, Trader's Way ka marrë vlerësime të shumta pozitive nga tregtarët, dhe faqja e tyre dhe mbështetja janë të shkëlqyera. Për më tepër, brokeri ofron tre platformat tregtare popullore, shpërndarje të ulëta dhe depozita minimale. Duke marrë parasysh këto faktorë pozitivë, Trader's Way duket si një broker i besueshëm dhe i besueshëm pavarësisht mungesës së licencimit të tij.

Pyetje të shpeshta për TradersWay

A është Trader's Way një broker?

Po, Trader's Way është një broker me më shumë se 12 vjet përvojë në tregtinë Forex dhe CFD. Ata nuk janë të rregulluar por kanë vlerësime pozitive nga tregtarët nga e gjithë bota.

Sa është depozita minimale për Trader's Way?

Depozita minimale për Trader's Way është e njëjtë për të gjitha llogaritë tregtare. Kërkesa minimale e depozitës është 10 USD dhe brokeri gjithashtu ofron bonus depozite 100%.

Si mund të tërhiq para nga Trader's Way?

Për të tërhequr para nga Trader's Way, mund të kërkosh një tërheqje përmes faqes së tyre. Të gjitha tërheqjet procesohen brenda 48 orëve në ditët e punës.