Vlerësimi i Vantage

Vantage është një shitës Forex dhe CFD i njohur globalisht që i shërben edhe tregtarëve individë dhe institucionalë. Me themelimin në vitin 2009, shitësi ka fituar popularitet mes tregtarëve duke ofruar shërbim klientësh profesional që është në dispozicion 24/7. Vantage ofron qasje në një gamë të gjerë të klasave të aseteve, sigurishtuar mundësi të ndryshme të tregtisë. Shitësi kupton nevojat unike të tregtarëve dhe ofron lloje të ndryshme të llogarive që plotësojnë stilet e tregtisë të ndryshme. Një avantazh i spikatur i Vantage është mbështetja e tij për platformat MetaTrader të shumëllojshme, duke i lejuar tregtarët të zgjedhin mjedisin e tyre të preferuar të tregtisë. Më tej, Vantage dallon duke ofruar shumë opsione tregtie sociale. Tregtarët mund të përdorin platforma siç janë Vantage Copy Trading, ZuluTrade, MyFXBook Autotrade dhe DupliTrade për të angazhuar në tregti sociale. Kjo i mundëson tregtarëve jo vetëm kopjimin e tregtarëve të suksesshëm, por gjithashtu bërjen e furnizuesve të sinjalit vetë, duke krijuar një burim shtesë të të ardhurave. Vantage vendos parimisht përkatësi dhe operon nën mbikëqyrjen e autoriteteve të ndryshme rregullatore, duke siguruar një mjedis tregtie të sigurt. Tregtarët e interesuar mund të hapin llogari me Vantage me një kërkesë të depozitës minimale aq të ulët sa 50 USD, siguruar qasje për një gamë të gjërë tregtarësh. Shitësi ofron lloje të ndryshme të llogarisë, duke përfshirë Standard, Raw dhe Pro, që plotësojnë preferencat dhe nevojat e tregtarëve të ndryshëm. Përveç kësaj, Vantage ofron llogari demo për tregtarët për të praktikuar strategjitë e tyre dhe llogari pa swap për ata që kërkojnë opsione tregtie të pajisura me financim të përshtatshëm Islame. Është e rëndësishme theksuar se Vantage mbrojt klientët e saj përmes Mbrojtjes së Bilancit Negativ dhe është anëtar i një skeme kompensimi për tregtarë, duke ofruar siguri dhe qetësi shtesë. Në krye të faqes, Vantage është një shitës Forex dhe CFD i njohur që shërben tregtarët individë dhe institucionalë globalisht. Shitësi dallohet me shërbimin profesional të klientëve të tij gjatë gjithë kohës, qasje në klasa të aseteve të ndryshme dhe opsione të gjerë tregtie sociale. Me kontroll të forta regjulator, kërkesat minimale të depozitës të ulëta dhe një sërë llojesh llogarie, përfshirë llogaritë demo dhe pa swap, Vantage plotëson nevojat e tregtarëve të ndryshëm. Siguria e Bilancit Negativ dhe anëtarësimi në një skeme kompensimi për tregtarë përmirësojnë më tej sigurinë dhe mbrojtjen e tregtisë me Vantage.
Shtetet
Shqipëria, Algjeria, Andorrë, Angolë +150 Më shumë
Rregullimet
ASIC, FSCA, VFSC
Monedhat e llogarisë
AUD, CAD, EUR, GBP +6 Më shumë
Aktet
Bonot, CFDs në Stokë, ETFs, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, MT5
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Boleto, Karta e kreditit, Neteller, Skrill, UnionPay
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pjesë e skemës së kompensimit, Ofron seminare dhe webinare, Sinjalet, STP (Straight Through Processing), Pa swap
Promocionet
Bonus depozite
Vizito maklerin
Vantage ofron një leverage maksimal prej 500:1, megjithatë është e rëndësishme të theksohet se leverage-i aktual që është në dispozicion mund të ndryshojë në varësi të vendit të banimit të tregtarit. Shitësi është i rregulluar nga organet e njohura, duke përfshirë Komisionin Australian të Vlerësimit dhe të Investimeve (ASIC), Autoritetin për Veprimtaritë Financiare (“FSCA”) të Afrikës së Jugut, dhe Komisionin për Shërbime Financiare të Vanuatut (VFSC). Klientët e Vantage kanë qasje në një gamë të gjerë të instrumenteve tregtare. Kjo përfshin 49 valuta, 25 indekse, 51 ETF, 22 mallra, dhe mbi 800 aksione CFD. Kjo shumëllojshmëri siguron mundësi të mjaftueshme të tregtisë në tregje të ndryshme. Për të plotësuar nevojat e tregtarëve të ndryshëm, Vantage ofron lloje të ndryshme llogarish. Llogaria Standard nuk ka komisione, me tarifat e tregtisë të integruara në spreade. Spreadet për EUR/USD fillojnë nga 1 pip, duke e bërë të përshtatshme për fillimtarët dhe tregtarët më pak të aktivë siç janë swing dhe position traderët. Kërkesa minimale e depozitës fillestare për llogarinë Standard është vetëm 50 USD, duke siguruar qasje për tregtarë në nivele të ndryshme. Për tregtarët të aktivë, llogaria Raw është një zgjedhje më e mirë, duke ofruar spreade të pa redaktuar. Ndërsa ka komisione të ngarkuara në këtë lloj llogarie, tarifa prej 3 USD për lot për anë është konkurruese krahasuar me shitësitë e tjera. Llogaria Raw mund të hapet me një depozitë minimale prej 50 USD. Llogaria Pro është projektuar për tregtarët VIP, me një kërkuar minimale fillestare të depozitës prej 10,000 USD. Ky lloj llogarie eliminon bonuset e spreadit, duke e siguruar tregtarët qasje të drejtpërdrejtë në spreadet e pa redaktuara. Megjithëkëtë, tregtarët që përdorin llogarinë Pro janë nën ndikimin e një tarife prej 1.5 USD për lot të tregtuar për anë. Në krye të faqes, Vantage ofron mundësitë fleksibile të leverage dhe është i rregulluar nga autoritete të njohura. Tregtarët përfitojnë nga një gamë e gjërë e instrumenteve tregtare nëpër tregje të ndryshme. Shitësi plotëson stilet e ndryshme të tregtisë me llojet e llogarisë së tij, duke përfshirë llogarinë Standard për fillimtarët dhe tregtarët më pak të aktivë, llogarinë Raw për tregtarët e aktivë me komisione të konkurrueshme dhe llogarinë Pro për tregtarët VIP që kërkojnë qasje të drejtpërdrejtë në spreadet e pa redaktuara. Hapja e një llogarie me Vantage është e qasshme, me kërkesa të ndryshme minimale të depozitës që varen nga lloji i llogarisë të zgjedhur.

Pyetje të shpeshta për Vantage

A është Vantage një shitës i besueshëm?

Po, Vantage është i rregulluar nga autoritete të shumëllojshme rregullatore të njohura dhe prandaj mund të besohet. Autoritetet përfshijnë: Komisionin Australian të Vlerësimit dhe të Investimeve (ASIC), Autoritetin për Veprimtaritë Financiare (“FSCA”) të Afrikës së Jugut, Komisionin për Shërbime Financiare të Vanuatut (VFSC).

A është Vantage një shitës Forex?

Po, Vantage është një shitës Forex. Përveç valutave, shitësi gjithashtu ofron qasje në indekse, metale të çmuar, mallra të butë, energji, ETF, CFD aksionesh dhe bono.

Si mund të depozitoj para në Vantage?

Për të depozituar fonde në llogarinë tuaj të tregtisë, fillimisht duhet të regjistroheni me shitësin dhe të hapni një llogari të lirë. Depozitat mund të bëhen nga zona e klientëve. Vantage ju mundëson të përdorni metoda të ndryshme të financimit, duke përfshirë: Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, fasapay, Broker to Broker, AstroPay, UnionPay dhe JCB.