Përfundimi i revistës VT Markets

VT Markets

VT Markets është një ofrues i shërimeve financiare ndërkombëtare me reputacion të mirë që ofron një gamë të gjerë të mundësive të tregtisë për klientët e saj. Me 49 çifte monedhore, rreth 800 CFD në aksione, 24 indekse dhe 22 mallra, ndërmjetësi ofron një portofol diversifikuar për tregtarët të zgjedhin. Platformat e tregtisë të disponueshme, MetaTrader 4 (MT4) dhe MetaTrader 5 (MT5), ofrojnë veçori dhe funksionalitete të avancuara për një përvojë tregtimi pa problem. Ndërsa leverage maksimum i ofruar është 500:1, është e rëndësishme të theksohet se kushtet e tregtisë mund të ndryshojnë varësisht nga vendi juaj i banimit. Disa vende dhe organet e regullimit vënë kufizime të rrepta në leverage dhe promovime. Megjithatë, VT Markets është e rregulluar mirë nga Komisioni Australias i Sigurimeve dhe Investimeve (ASIC) dhe Autoriteti për Veprim Tregtar në Sektorin Financiar të Afrikës së Jugut (FSCA). Gjithashtu, ndërmjetësi është inkorporuar nën ligjet e St. Vincent dhe Grenadinave, duke rritur më tej besueshmërinë e saj. Një nga veçoritë e dallueshme të VT Markets është mbështetja e dedikuar 24/7 e drejtpërdrejtë. Ndërmjetësi kupton rëndësinë e mbështetjes profesionale dhe lehtësisht të arritshme të klientit në ndërtimin e marrëdhënieve pozitive me tregtarët. Klientët ekzistues dhe të rinj mund të kontaktezojnë ndërmjetësin përmes bisedës së drejtpërdrejtë, emailit ose telefonit, duke siguruar ndihmë të menjëhershme kurdoherë që është e nevojshme. Përkushtimi i ndërmjetësit ND Market për kënaqësinë e klientit është evident në bazën e klientëve të tij në rritje, të cilat kanë tërhequr tashmë më shumë se 200,000 tregtarë aktive. Hapja e një llogarie tregtare të drejtpërdrejtë me VT Markets është një proces i thjeshtë që mund të plotësohet në vetëm tre hapa të thjeshta. Duke filluar me regjistrimin, pasuar nga mbushja e llogarisë, dhe fundja, tregtia, tregtarët mund të fillojnë shpejt udhëtimin e tyre të tregtisë. Megjithatë, është e këshillueshme të verifikoni llogarinë tuaj tregtare përpara se të depozitoni fonde, pasi llogaritë e verifikuara kanë përparësinë e tërheqjes së fondeve nga balanca e tyre llogarie. Në kërkim të nevojave të ndryshme të tregtarëve dhe stileve të tyre të tregtisë, VT Markets ofron dy lloje llogarie reale. Gjithashtu, ata ofrojnë gjithashtu llogari demo dhe llogari Islame pa swap. Llogaria Raw ECN është e dizajnuar veçanërisht për tregtarët e ditës që kërkojnë shpërndarje minimale. Duke vepruar në modelin e ekzekutimit të Rrjetit të Komunikimeve Elektronike (ECN), kjo llogari përshtatet mirë për tregtarët e shkurtër, tregtarët algoritmitikë, tregtarët me frekuencë të lartë dhe tregtarët ndonjëherë të lajmeve. Vlen të përmendet se nuk ka markup shpërndarës në këtë llogari, por tregtarët paguajnë një komision relativisht të lartë prej 6 USD për rrotullim të plotë. Është e rëndësishme të ceket se shuma e komisionit mund të duket më e lartë në krahasim me atë që ofrojnë ndërmjetësit e konkurrueshëm. Në anën tjetër, lloji i llogarisë Standard STP është më i përshtatshëm për fillestarët, tregtarët e pendulit dhe tregtarët e pozicionit. Ky lloj llogarie nuk ka asnjë komision, dhe shpërndarjet për EUR/USD fillojnë nga 1.2 pikë. Megjithatë, është e vlefshme të përmendet se shënimi 1.2 pikë tregon një markup, dhe shpërndarjet mund të zgjerohen, veçanërisht gjatë periudhave të pakët likuiditetit. Të dy llojet e llogarive përdoren së bashku me platformat popullore të tregtisë, MT4 dhe MT5, dhe kërkojnë një depozitë fillestare minimale prej 100 USD. Gjithashtu, bonuset e tregtisë janë të disponueshme për të dy llojet e llogarive. Për të përfunduar, VT Markets mund të konsiderohet një ndërmjetës mesatar. Mbështetja e klientit që ofrohet nga ndërmjetësi është e shkëlqyer, dhe ata ofrojnë një gamë të gjerë të mbi 1000 instrumenteve tregtare së bashku me platformat e popullarizuara të tregtisë. Megjithatë, një mangësi është tërheqja e relativa e lartë e tarifave të tregtisë për mbajtësit e llogarisë Standard STP dhe Raw ECN.
Shtetet
Afganistani, Shqipëria, Algjeria, Andorrë +174 Më shumë
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Monedhat e llogarisë
AUD, CAD, EUR, GBP +1 Më shumë
Aktet
Bonot, CFDs në Stokë, CFDs Kripto, ETFs, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara, Produkte të Ngrohta
Platformat
MT4, MT5
Metodat e depozitës
ApplePay, Transferim bankar, Karta e kreditit, Kripto, Fasapay, Google Pay, Neteller, Skrill
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Lote mikro, Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Ofron seminare dhe webinare, Sinjalet, STP (Straight Through Processing), Pa swap
Promocionet
Bonus depozite, Bonus i mirëseardhjes
Vizito maklerin
To cater to the diverse needs of traders and their trading styles, VT Markets offers two live account types. Additionally, they also provide demo accounts and swap-free Islamic accounts. The Raw ECN account is specifically designed for day traders who seek minimum spreads. Operating on the Electronic Communications Network (ECN) execution model, this account is well-suited for scalpers, algorithmic traders, high-frequency traders, and news traders. Notably, there are zero spread markups on this account, but traders are charged a relatively high commission of 6 USD per round turn. It's important to mention that the commission amount may appear higher compared to what competitor brokers are offering. On the other hand, the Standard STP account type is more suitable for beginners, swing traders, and position traders. This account type does not incur any commissions, and the spreads on EUR/USD start from 1.2 pips. However, it's worth noting that the 1.2 pip mark represents a markup, and spreads may widen, especially during periods of low liquidity. Both account types are compatible with the popular trading platforms, MT4 and MT5, and require a minimum initial deposit of 100 USD. Additionally, trading bonuses are available for both account types. In summary, VT Markets can be considered an average broker. The customer support provided by the broker is excellent, and they offer a wide range of over 1000 tradable instruments along with popular trading platforms. However, one drawback is the comparatively high trading fees for both Standard STP and Raw ECN account holders.

Pyetje të shpeshta për VT Markets

A është VT Markets një ndërmjetës i rregulluar?

Po, VT Markets është i autorizuar dhe i rregulluar nga organet e rregullimit të ndryshme, duke përfshirë Komisionin Australias të Sigurimeve dhe Investimeve (ASIC), Autoritetin për Veprim në Sektorin Financiar të Afrikës së Jugut (FSCA), dhe ndërmjetësi është inkorporuar nën ligjet e St. Vincent dhe Grenadinave.

Cili është depozita minimale në VT Markets?

VT Markets ofron dy lloje llogarish: Standard STP dhe Raw ECN. Dhe depozitat fillestare minimale të nevojshme janë të njëjta për të dyja. Tregtarët mund të hapin llogaritë e tregtisë të drejtpërdrejtë me 100 USD ose shumën valutë ekivalente. Monedhat e disponueshme të llogarisë janë: EUR, USD, GBP, AUD dhe CAD.

Cili është bonusi për VT Markets?

VT Markets ofron bonus mirëseardhje 50% dhe bonus depozite 20% klientëve të saj. Bonusi mirëseardhës është i orientuar nga tregtarët e rinj. Bonusi i depozitës 20% mund të aktivizohet nëse një tregtar depoziton mbi 1000 USD në llogarinë e tij dhe shuma maksimale e bonusit të disponueshëm është 10,000 USD.