Më të mirët Forex brokerët që ofrojnë llogari tregtare BDT

Taka e bangladeshit (BDT) është monedha zyrtare e Republikës Popullore të Bangladeshit. Ajo është e rregulluar dhe e lëshuar nga Banka e Bangladeshit dhe Ministria e Financave. Një takë ndahet në 100 poysha, megjithëse monedhat e poysha nuk janë më në qarkullim për shkak të inflacionit të lartë. Monedha u prezantua në vitin 1972 pas pavarësisë së Bangladeshit. Kur bëhet fjalë për tregtinë Forex, brokerët Forex që ofrojnë llogari BDT duhet të përputhen me rregulloret dhe udhëzimet e vendosura nga Banka e Bangladeshit, që shërben si organi mbikëqyrës kryesor për brokerët Forex dhe tregtinë në vend. Si mileshe nga vende të tjerë, tregtarët bangladeshe duhet të synojnë të reduktojnë shpenzimet e tyre të tregtisë, duke përfshirë tarifat e konvertimit të monedhës. Për të arritur këtë, është e këshillueshme të hapni një llogari tregtare Forex BDT, pasi kjo lejon shmangien e tarifave të konvertimit. Për më tepër, duke përdorur brokerët që mbështesin takën bangladeshe si monedhë bazë ofron avantazhin e përdorimit të opsioneve të pagesave të përdorura lokalish, duke reduktuar kështu tarifat e transaksioneve. Shumë brokerë të njohur ofrojnë gjithashtu opsione depozitash pa komision. Siguria është një parësi e rëndësishme kur hapni llogari tregtie në Bangladeshi. Për të siguruar sigurinë, është e rëndësishme të zgjidhni një broker lokalisht i rregulluar me një rekord të provuar në industrinë. Në vijim, do të gjeni një listë të më të mirëve brokerë Forex me llogari takë.
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Në Bangladeshi, Islami është feja kryesore, e cila e bënë të rëndësishme për brokerët vendas të ofrojnë llogari pa swap. Përveç kësaj, ofrimi me spread-e dhe shpenzime të ulëta është thelbësore për të ndihmuar tregtarët të arrijnë fitime. Prandaj, më të mirët brokerë Forex me llogari BDT në Bangladeshi janë ata që ofrojnë një gamë llogarish Islame me opsionin e spread-e të ulëta dhe komisioneve tregtare.

Pyetje të shpeshta për BDT

Çfarë është taka bangladeshe?

Taka bangladeshe, me kodin BDT, është monedha e Bangladeshit. Ajo lëshohet dhe kontrollohet nga Banka e Bangladeshit dhe Ministria e Financave.

Çfarë është një llogari tregtare BDT fx?

Një llogari tregtare BDT fx është një llogari tregtie forex e denonincuar në takën bangladeshe. Ajo lejon tregtarët nga Bangladeshi të tregtojnë forex pa tarifa konvertimi të monedhës.

A është taka BDT monedhë e fiksuar apo e përkulur?

Taka bangladeshe (BDT) është monedhë e përkulur. Kurset e saj të këmbimit përcaktohen nga forcat e tregut, si oferta dhe kërkesa dhe çmimi i saj është i ndërvarur nga volatiliteti i zakonshëmt i tregut Forex.