Shqyrtimi i Exness

E themeluar në vitin 2008, Exness është një intermediar Forex dhe CFD i mjaft i vlerësuar që operon nën mbikqyrjen e autoriteteve të ndryshme rregullatore. Këto autoritete përfshijnë CySEC (Qipro), FSC (Mauritius), FSA (Seychelles), CBCS (Sint Maarten), FSCA (Afrika e Jugut), FCA (Mbretëria e Bashkuar), dhe FSC (Ishujt të Virgjër Britanikë). Duke qenë nën mbikëqyrjen e disa rregullatorëve që nga themelimi i saj, Exness ka ndërtuar një reputacion të qëndrueshëm si një intermediar i besueshëm. Një avantazh i veçantë i Exness është aftësia e saj për të mundësuar terhiqjet e menjëhershme 24/7, një gjë e rrallë në industrinë Forex. Përveç kësaj, Exness ofron të dhënat e nivelit të tikave për të gjitha instrumentet, ekzekuton urdhrat në më pak se një sekondë, dhe ofron mbajtjen e faqeve të internetit private falas. Faqja e internetit e brokerit dhe mbështetja për klientët janë të disponueshme në 15 gjuhë të ndryshme, duke theksuar më tej Exness si një intermediar që njihet ndërkombëtarisht. Ndërsa Exness synon klientët e saj nga juridiksionet e ndryshme në të gjithë botën, ajo nuk ofron shërbimet e saj për klientët nga Shtetet e Bashkuara. Nga viti 2023, Exness ka një numër të mahnitshëm të spekulantëve aktive, që i kalojnë 500,000, me vëllim të tregtisë që tejkalon 3.3 trilionë dollarë dhe tërheqje të klientëve që arrijnë 1.3 miliardë dollarë. Këto shifra të mrekullueshme nënvizojnë pozicionin e Exness si një nga brokerët kryesor, duke ofruar shërbime të dizajnuara mirë të tregtisë dhe kushte tregtare tërheqëse. Qoftë trajtues apo spekulantë profesionistë, Exness i akomodon individët nga të gjithë bota, duke ofruar llogari tregtie me kërkesa minimale të kapitalit.
Shtetet
Afganistani, Algjeria, Angolë, Antigua dhe Barbuda +108 Më shumë
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC, FCA UK +4 Më shumë
Monedhat e llogarisë
AED, ARS, AUD, AZN +40 Më shumë
Aktet
CFDs në Stokë, CFDs Kripto, Energjitë, Indekset, Metale të Çmuara
Platformat
MT4, MT5
Metodat e depozitës
Transferim bankar, Bitcoin, Karta e kreditit, Kripto, Neteller, Paraja e përsosur, Skrill
Të tjerë
Llogaritë e ndarë, Llogaritë në Cent, Kopjo tregtimin, Llogaria demonstrative, ECN, Valutat egzotike, Këshilltarë ekspertë, Tërheqjet e shpejta, Lejohet hedhja, Leverazi i lartë, Depozita minimale më e ulët, Shpërndarjet më të ulëta, Lote mini, NDD (No Dealing Desk), Mbrojtja nga saldo negativ, PAMM (Percent Allocation Management Module), Pjesë e skemës së kompensimit, Ofron seminare dhe webinare, STP (Straight Through Processing), Pa swap
Promocionet
Vizito maklerin
Exness ofron spekulantëve depozita dhe terhiqje të menjëhershme dhe pa pagesë komisionesh. Ju keni fleksibilitetin për të zgjedhur nga një gamë e gjerë klasash të pasurive, si valutat Forex, indekset, mallrat, kripto-monedhat, dhe aksionet. Platformat e tregtisë të disponueshme përfshijnë MetaTrader 4 (MT4) dhe MetaTrader 5 (MT5), si dhe terminalet e Exness, platformën e tyre të tregtisë e cila është e vetmja në llojin e saj. Këto platforma mbështeten në të gjitha pajisjet, duke siguruar lehtësi për spekulantët. Për të shërbyer lloje të ndryshme të spekulantëve, Exness ofron llogari tregtie të konkurrueshme. Dy lloje llogarish ofron Exness, llogaria standarde dhe llogaria standarde në cent. Nuk ka kufi për depozitën minimale, duke lejuar spekulantët të zgjedhin një shumë bazuar në buxhetin dhe metodën e tyre të preferuar të pagesës. Për Skrill dhe Neteller, spekulantët mund të fillojnë me një depozitë aq të ulët sa 1 USD. Të dy llogaritë ofrojnë leverage të pakufizuar, duke e lejuar spekulantët të rregullojnë nivelin e preferuar të leverage për të përmbushur nevojat e tyre. Gjithashtu, shpërndarjet për të dy llogaritë janë jashtëzakonisht të ulëta, duke filluar nga 0.3 pips, dhe nuk ka tarifa komisionesh. Si arrin Exness të ofrojë shpërndarje kaq të ulëta dhe asnjë tarifë komisioni? Përgjigja qëndron në bazën e klientëve të tyre të gjerë, që u lejon atyre të gjenerojnë fitime edhe nga shpërndarjet më të ulta. Madhësia minimale e lotit për të dy llogaritë është caktuar në 0.01 lote. E vetmja dallim midis llogarisë standarde dhe llogarisë standarde në cent është që llogaritë në cent vetëm mbështesin tregtinë Forex dhe metale, ndërsa llogaria standarde ofron një gammë më të gjerë opsionesh tregtare, duke përfshirë Forex, metale, kripto-valuta, energji, aksione dhe indekse. Exness është zgjedhja më e mirë për spekulantët me transaksione të menjëhershme dhe pa pagesë komisionesh, shpërndarje të ulëta, leverage të pakufizuar, dhe një gamë të gjerë të pasurive dhe opsionesh tregtare, së bashku me mjete të zgjeruar dhe tregti me crypto 24/7.

Pyetje të shpeshta për Exness

A mund të besoj në Exness?

Po.Exness është një intermediar legjitim që operon nën mbikqyrjen e autoriteteve të besueshme rregullatore si CySEC, FSC, FCA, FSCA, FSA, dhe të tjerë. Exness ofron mbështetje tejet të mirë të klientëve dhe ka një bazë të madhe klientësh.

A lejohet Exness në SHBA?

Exness nuk ofron shërbime tregtie për banorët e SHBA-ve pasi tregtia Forex është e ndaluar nga regjulatorët e tyre.

A mund të tërhiqesh nga Exness?

Exness ofron tërheqje të menjëhershme dhe pa pagesë komisionesh, me opsione të ndryshme si Skrill, Neteller, dhe transferta bankare.