Ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita dragonpay

Kontrolloni ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita dragonpay në tabelën më poshtë. Tabela më poshtë është shumë e gjerë dhe shënon veçoritë kryesore të ndërmjetësve.
4.15
FP Markets Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA
Platformat
MT4, MT5, Myfxbook AutoTrade +1 Më shumë