Forex humbje të sigurta të ndaljes

Në tregtinë Forex, një humbje e sigurt e ndaljes është një shërbim që ofrohet nga brokerët që siguron mbylljen e një porosie të hapur në çmimin e specifikuar nga tregtari. Me këtë veçori, brokeri merr rrezikun, duke mbrojtur tregtarin nga humbjet potenciale gjatë volatilitetit të lartë kur porosia e ndalimit mund të mos ekzekutohet. Është e rëndësishme të zgjidhni një broker të rregulluar me qasje të vërtetë në treg kur zgjidhni këtë shërbim. Poshtë gjendet një listë e shërbimeve më të besueshme dhe të rregulluara të Forex brokerëve që ofrojnë ndaljen e sigurt të humbjes, duke e bërë tregtinë më të lehtë për ju.
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Ndërsa ndalimi i sigurt i humbjes mund të duket i larmishëm, ka disa kundërshti të cilët çdo tregtar duhet të jetë i vetëdijshëm para se të aplikojë për këtë shërbim. Së pari, brokerët pagesin taksa ose prëmi për shërbimin dhe këto mund të ndryshojnë në varësi të brokerit, duke bërë tregtinë më të kushtueshme dhe duke ndikuar në performancën e tregtisë. Gjithashtu, ekziston një rrezik i punës me një broker B-kitab, që do të thotë që tregtarët nuk do të kenë qasje në tregjet reale. Prandaj, është thelbësore të zgjidhni Forex brokerë të rregulluar me humbje të sigurta të ndaljes që kanë një rekord të provuar në treg për të shmangur mashtrimet dhe mashtrimet.

Pyetje të shpeshta për Guaranteed stop loss

A është e sigurt ndalimi i humbjes?

Jo, ndalimi i humbjes aktivizohet normalisht gjatë tregtisë së qëndrueshme, por gjatë skenarëve me volatilitet të lartë, çmimi mund të kalonte humbjen e ndaljes pa e prekur atë, duke bërë që tregtari të humbasë më shumë se humbja e tij e ndaljes.

Çfarë do të thotë humbja e ndaluar e sigurtuar?

Humbja e ndaljes e siguruar është një shërbim që disa brokerë Forex ofrojnë klientëve të tyre, duke garantuar mbylljen e porosive të hapura në çmimin e specifikuar nga tregtari. Me humbjen e siguruar të ndaljes, brokeri merr rreziqet për llogarinë e tregtarit dhe ndëshkon një prëmi si kthim.

Çfarë është ndryshimi midis ndaljes normale dhe ndaljes së garantuar të humbjes?

Ndalja normale e humbjes nuk është e garantuar për të mbyllur porosinë kur çmimi goditet, sepse gjatë tregjeve me volatilitet të lartë, çmimi mund të tejkalonte humbjen e ndaljes pa e aktivizuar atë, duke rezultuar në humbje më të mëdha se ajo që kishte specifikuar tregtari. Me humbjen e garantuar të ndaljes, brokeri merr këto rreziqe për një prëmi të vogël.