Lista e tregtarëve të valutave xStation Forex

xStation, zhvilluar nga XTB, është një platformë tregtimi e shkathtë dhe miqësore me tregje që i shërben tregjeve financiare të ndryshme, si valutat e këmbimeve, indekset, mallrat, aksionet dhe kriptovalutat. Ajo ofron një ndërfaqe intuitive, grafikët e avancuar, tregtinë me një klikim, analizën e tregjeve në kohë reale, sinjaltat e tregtisë, mjetet e menaxhimit të rrezikut dhe versionet e arritshme për mobil/e web. Tregtarët vlerësojnë ekzekutimin dhe veçoritë e analizës së tregut të xStation-i. Përkundër faktit se nuk është kaq i njohur si konkurrentët si cTrader, MetaTrader dhe TradingView, xStation po bëhet gjithnjë e më popullor dhe më tërheq tregtarë të tjerë për të hapur llogari.
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
xStation ofron qasje në një gamë të gjerë të instrumenteve dhe jep fuqi tregtarëve me mjete të zgjeruara analize teknike. Me 29 mjetet e vizatimit dhe 37 treguesit teknik, ajo e mbështet analizën e plotë të tregut. Platforma është e arritshme nëpërmjet desktopit, telefoni mobil dhe versioneve të webit, duke siguruar fleksibilitet në tregti. Në të gjithë kohën, xStation ka përjetuar përmirësime të konsiderueshme, duke përmirësuar përvojën e përgjithshme tregtare. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se ky platformë mungon aftësitë e tregtisë të automatizuara dhe algoritmet e testimit të rezerve. Pavarësisht këtyre mangësive, xStation mbetet një zgjedhje e qëndrueshme për tregtarët që kërkojnë një zgjedhje të gjerë të instrumenteve dhe mjete të fuqishme për analizën teknike.

Pyetje të shpeshta për xStation

A ka aplikacion xStation për celular?

xStation ofron një version mobil për përdoruesit e të dy platformave iOS dhe Android, duke lejuar tregtarët të jenë të njohur me zhvillimet e tregut dhe të ndjekin portofolin e tyre në lëvizje.

Ku të gjejmë tregtarët e valutave xStation më të mirë?

xStation është një platformë tregtie pak e njohur, që është e disponueshme vetëm përmes një numri të caktuar tregtarësh të Forex-it dhe CFD-ve. Për një listë të plotë të më të mirëve tregtarë që mbështesin xStation-in, mund të referoheni në listën e sipërm të ofruar më lart.

A mbështet xStation tregtinë e aksioneve?

Në këtë platformë, tregtarët mund të kenë qasje në CFD-ë (Kontrata për Dallim) bazuar në aksione, por jo në aksionet fizike vetvetiu. Është e rëndësishme të kuptohet se CFD-ë janë të llojit të përshtatshëm për spekullime të shkurtra dhe të mesme të tregut, ndërsa aksionet fizike janë më të përshtatshme për investimet afatgjata.