Ndërmjetësitë Forex më të vlerësuar që janë të rregulluara nga CNMV

Më poshtë është lista e plotë e ndërmjetësve Forex që janë të rregulluar nga CNMV. Shfletoni tabelën më poshtë për të zgjedhur ndërmjetësin Forex të rregulluar nga CNMV, lexoni shqyrtimin e tij, shihni veçoritë e tregtisë së tij, dhe hapni një llogari.
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation