Ndërmjetësitë Forex më të vlerësuar që janë të rregulluara nga FSA St. V

Më poshtë është lista e plotë e ndërmjetësve Forex që janë të rregulluar nga FSA St. V. Shfletoni tabelën më poshtë për të zgjedhur ndërmjetësin Forex të rregulluar nga FSA St. V, lexoni shqyrtimin e tij, shihni veçoritë e tregtisë së tij, dhe hapni një llogari.
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5