Ndërmjetësitë Forex më të vlerësuar që janë të rregulluara nga IFSC

Më poshtë është lista e plotë e ndërmjetësve Forex që janë të rregulluar nga IFSC. Shfletoni tabelën më poshtë për të zgjedhur ndërmjetësin Forex të rregulluar nga IFSC, lexoni shqyrtimin e tij, shihni veçoritë e tregtisë së tij, dhe hapni një llogari.
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5