Ndërmjetësitë Forex më të vlerësuar që janë të rregulluara nga KNF

Më poshtë është lista e plotë e ndërmjetësve Forex që janë të rregulluar nga KNF. Shfletoni tabelën më poshtë për të zgjedhur ndërmjetësin Forex të rregulluar nga KNF, lexoni shqyrtimin e tij, shihni veçoritë e tregtisë së tij, dhe hapni një llogari.
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation