Ndërmjetësitë Forex më të vlerësuar që janë të rregulluara nga Autoriteti i Shërbimeve Ndërkombëtare MWALI

Më poshtë është lista e plotë e ndërmjetësve Forex që janë të rregulluar nga Autoriteti i Shërbimeve Ndërkombëtare MWALI. Shfletoni tabelën më poshtë për të zgjedhur ndërmjetësin Forex të rregulluar nga Autoriteti i Shërbimeve Ndërkombëtare MWALI, lexoni shqyrtimin e tij, shihni veçoritë e tregtisë së tij, dhe hapni një llogari.
5.41
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
Autoriteti i Shërbimeve Ndërkombëtare MWALI
Platformat
MT4, MT5