Ndërmjetësitë Forex më të vlerësuar që janë të rregulluara nga SFC

Më poshtë është lista e plotë e ndërmjetësve Forex që janë të rregulluar nga SFC. Shfletoni tabelën më poshtë për të zgjedhur ndërmjetësin Forex të rregulluar nga SFC, lexoni shqyrtimin e tij, shihni veçoritë e tregtisë së tij, dhe hapni një llogari.
7.57
MT5Kopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FCA UK, SECC, SFC +1 Më shumë
Platformat
MT5