Llogaritë e FX trading JOD

Dinari jordanez ka qenë monedha zyrtare e Jordanisë që nga vitet 1950. Është e ndarë në 100 çirsh (piastres) ose 1000 fulus dhe ka një kurs këmbimi të fiksuar me dollarin amerikan. Being pegged to the USD makes it a stable currency, and it can serve as a base account currency for JOD fx trading accounts.. Përdorimi i JOD si monedhë bazë mund të ndihmojë në uljen e tarifave të konvertimit të valutës dhe kostot e transaksionit për tregtarët. Tarifat e konvertimit të valutave zakonisht zbatohen kur monedha bazë ndryshon nga monedha e përdorur për depozitimin e parave në llogarinë tuaj. Për të shmangur këto tarifa, shumë broke Forex të mirë-përcaktuara me llogari në dinar, lejojnë tregtarët jordanianë të hynë në tregjet e këmbimit të huaj në mënyrë të përshtatshme. Për ata që planifikojnë të tregtojnë në tregjet FX dhe po kërkojnë broke të besueshme, më poshtë është lista e brokerëve më të mirë Forex qesh ofrojnë llogaritë JOD.
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
5.05
Admiral Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus pa depozitëKopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
CMA, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
FX brokerët që ofrojnë llogari në dinar për Jordanianët duhet të përshtaten me rregulloret e vendosura nga Komisioni Jordan Securities (JSC), i cili mbikqyr tregun Forex dhe broke që operojnë brenda vendit. JSC zbaton një kufi të maksimumit të leverazhit prej 1:20, i cili është relativisht i ulët në krahasim me tregjet e tjera. Si rezultat, tregtarëve do t'u nevojitet kapital tregtimi më substancial për të përmbushur këtë kufizim. Një avantazh i dallueshëm i përdorimit të Brokerëve Forex me llogari JOD është disponueshmëria e mënyrave të pagesës të lokalizuara. Këta brokerë shërbejnë tregtarëve jordanianë dhe ofrojnë opsione të njohura të pagesës brenda vendit. Duke përdorur këto metoda të pagesës lokale, tregtarët jo vetëm që mund të reduktojnë tarifat e konvertimit, por gjithashtu të minimizojnë kostot e përgjithshme të transaksionit. Për tregtarët Forex në Jordan, zgjedhja e Brokerëve të rregulluar lokalisht është qasja më e arsyeshme. Duke e bërë kështu siguron në të njëjtin kohë sigurinë e fondeve të tyre dhe lehtësinë e përdorimit të mënyrave të njohura të pagesës, duke çuar në uljen e kostove kur vendosin llogaritë e tyre tregtimore.

Pyetje të shpeshta për JOD

A është JOD një monedhë e mirë?

Dinari jordanez është një ndër monedhat më të forta në botë, çka është rezultat i sistemit të tij të lidhjes me USD. Është një monedhë bazë e besueshme për llogaritë e tregtimit të FX për të ulur tarifat e konvertimit dhe kostot e transaksionit.

A është JOD një monedhë e fiksuar ose të lëvizshme?

JOD është një monedhë e fiksuar, është e lidhur me dollarin amerikan duke mbajtur një kurs këmbimi i pandryshueshëm, ofrues stabilitet tregtarëve të FX që duan ta përdorin JOD si monedhë bazë.

Ç'të mira sjell hapja e një llogarie tregtare FX JOD?

Hapja e një llogarie tregtare FX JOD ofron disa avantazhe për tregtarët, duke përfshirë uljen e tarifave të konvertimit të valutës, uljen e kostove të transaksionit dhe qasje në metodat e pagesës të pranuara lokalë.