Llogaritë FX MYR

MYR (ringiti malajzian) është monedha zyrtare fiat e Malajzisë, e paraqitur me kodin MYR. Është ndarë në 100 sen dhe është e rregulluar nga Banka Qendrore e Malajzisë. Tregtarët malajzianë që dëshirojnë të hyjnë në tregjet e ndërkëmbëtara të këmbimit valutor mund të përfitojnë nga përdorimi i brokerave të Forex që ofrojnë llogari MYR. Duke përdorur të njëjtën monedhë si llogaria e tregtisë, ata mund të shmangin tarifat e konvertimit të valutave, duke rezultuar në kosto më të ulët gjatë krijimit të një llogarie tregtie. Një avantazh i rëndësishëm i përdorimit të një llogarie tregtie FX MYR për vendasit është ulja e kostove të transaksioneve. Shumë brokerë që synojnë tregtarët malajzianë ofrojnë metoda pagese të popullarizuara në vend, si kartat bankare dhe transferimet me tel. Për ata në Malajzi që janë të interesuar për tregtimin duke përdorur ringitin, kemi përgatitur një listë të brokerëve më të mirë të Forex me llogari ringiti më poshtë.
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
6.13
JustMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CySEC, FSA Seychelles, VFSC
Platformat
MT4, MT5
Ringiti malajzian ka pësuar ndryshime të ndryshme në denominacione dhe vlera në kohë, duke përfshirë lidhjen e saj me dollarin amerikan dhe më vonë adoptimin e një vlerë të lëvizur në raport me monedhat e tjera. Fluktuacionet në vlerën e saj u ndikuan nga faktorë si kriza financiare aziatike, mosiguria politike dhe ngjarjet ekonomike globale. Për tregtarët malajzianë, është e rëndësishme të theksohet se brokerët e FX që ofrojnë llogari në ringit duhet të përmbahen rregullave dhe rregulloreve të vendosura nga Komisioni i Shtetësisë i Malajzisë (SC). Ky organ i rregullatorit siguron që fondet e investitorëve janë të sigurta dhe lejon malajzianët të tregtojnë me siguri me brokerët e rregulluar. Leja maksimale e leverage të SC-së prej 1:100 është mjaft e rëndësishme, pasi lejon tregtarët të tregtojnë me 100 herë më shumë kapital se llogaria e tyre reale e tregtisë. Me brokerët e Forex me llogari MYR, malajzianët mund të angazhohen në tregjet FX me një mjedis të sigurt, leverage të arsyeshme dhe mundësinë për të spekuluar me mençuri.

Pyetje të shpeshta për MYR

Ç'moneda është në MYR?

Monedha në MYR është rijeti malajzian, monedha zyrtare e Malajzisë. Është një monedhë që fluturon lirshëm e prekur nga forcën e tregut si oferta dhe kërkesa.

A është MYR një monedhë tregtare?

Po, MYR ose ringiti është një monedhë tregtare që tregtohet aktivisht në tregjet e këmbimit valutor të huaja dhe brokerët e forex ofrojnë llogari në ringit për tregtarët malajzianë.

Çfarë avantazhesh ka përdorimi i një llogarie tregtie forex ringiti?

Përdorimi i një llogarie tregtie FX ringiti malajzian ka disa avantazhe për shmangien e tarifave të konvertimit të valutave, transaksione të ulëta me sisteme pagesash të popullarizuara vendore dhe qasje në leverage të arsyeshme deri në 1:100.