Makela më të mira të Forex në SHBA

Tregtia e shkëmbimeve të huaja (Forex) është një industri me kompleksitet të rregulluar dhe që mbaron me sukses në SHBA. Makela Forex të SHBA-së janë nën mbikqyrje të rrepta nga autoritetet rregullatore si Komisioni për Tregti të Bursave dhe Produkteve të Rrufshme të SHBA-së (CFTC) dhe Shoqata Kombëtare për Fuqitë e Ardhshme (NFA). Me një GDP nominale kolosale që tejkalon 21 trilionë dollarë, SHBA bën furnizim me ekonominë më të madhe në botë, si dhe me një sektor financiar të qëndrueshëm që nxit popullaritetin e tregtisë së Forex-it. Leverazi në SHBA është nënndeshje e rregulloreve që synojnë të mbrojnë interesat e tregtarëve. Çiftet e këmbimit të mëdha valutore jepen zakonisht me një leverage maksimal prej 1:30, ndërsa çiftet e këmbimit jo të mëdha, metalet e çmuara dhe indexit më të mëdhej ndjekin një kap prej 1:20. Për mallrat e tjera përveç metaleve të çmuara dhe indekseve jo të mëdha, leverage vendoset në 1:10. Kriptomonedhat, të njohura për volatilitetin e tyre, kanë një leverage maksimal prej 1:2 për të menaxhuar riskun efektivisht. Për ata që kërkojnë udhëzim rreth makelave të mëdha të Forex-it në SHBA, referohuni në listën më poshtë.
7.57
MT5Kopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FCA UK, SECC, SFC +1 Më shumë
Platformat
MT5
3.97
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +6 Më shumë
Platformat
Tejkalohet
Politikat e tatimit në lidhje me fitimin nga kapitali në SHBA kanë ndikim në tregtimin e Forex-it. Investitorët zakonisht përfshihen me norma fleksibile tatimore, ku norma bazë e 15% zbatohet për të ardhura vjetore nën një kufi të caktuar, të cilin shpeshkor i përshtatet frymëzuar nga inflacioni. Në raste kur fitimet nga Forex-i tejkalojnë kufirin e këtij lëkundi, norma tatimore për fitimet mund të rritet në 20%, e që thekson rëndësinë e raportimit të saktë. Makela të besuara Forex në SHBA përputhen me standardet rregullatore të vendosura nga CFTC dhe NFA, duke u përputhur me udhëzimet që sigurojnë trajtimin e ndershëm të tregtarëve me pakicë. Në rast të falimentimit të makelës, mbrojtja e investitorëve është thelbësore. Tregtarët e përshtatshëm kanë rrugëdalje në kuadrin rregullator të SHBA-së dhe masat e mbrojtjes të zbatuara nga Fondi i Kompensimit të Investitorëve (ICF), të cilat forcimin e rrjetës së sigurisë për investimet e tyre. Përkushtimi i makelave të Forex të mëdha në SHBA ndaj këtyre praktikave rregullatore dhe masave mbrojtëse thekson përkushtimin e tyre për të mbajtur një mjedis të sigurt dhe transparent tregtar për investitorët, e që forcon reputacionin e SHBA-së si një qendër të besuar për tregtinë e Forex-it.

Pyetje të shpeshta për United States of America