Ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita POLi

Kontrolloni ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita POLi në tabelën më poshtë. Tabela më poshtë është shumë e gjerë dhe shënon veçoritë kryesore të ndërmjetësve.
6.85
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
FCA UK, VFSC
Platformat
MT4, MT5
3.97
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +6 Më shumë
Platformat
Tejkalohet
3.79
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
ASIC, DFSA, FCA UK
Platformat
MT4, Tejkalohet