Ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita PayTrust88

Kontrolloni ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita PayTrust88 në tabelën më poshtë. Tabela më poshtë është shumë e gjerë dhe shënon veçoritë kryesore të ndërmjetësve.
6.85
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
FCA UK, VFSC
Platformat
MT4, MT5
5.77
MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
FSA Labuan, FSC e Ishujve të Virgjër Britanike, VFSC
Platformat
MT5, Tejkalohet
3.08
Grand Capital Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
Platformat
MT4, MT5