Ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita Sofort

Kontrolloni ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita Sofort në tabelën më poshtë. Tabela më poshtë është shumë e gjerë dhe shënon veçoritë kryesore të ndërmjetësve.
7.03
Naga Markets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
CySEC
Platformat
MT4, MT5, Tejkalohet
3.26
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
Platformat
MT4, MT5