Ndërmjetësitë Forex më të vlerësuar që janë të rregulluara nga CIMA

Më poshtë është lista e plotë e ndërmjetësve Forex që janë të rregulluar nga CIMA. Shfletoni tabelën më poshtë për të zgjedhur ndërmjetësin Forex të rregulluar nga CIMA, lexoni shqyrtimin e tij, shihni veçoritë e tregtisë së tij, dhe hapni një llogari.
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
2.90
Think Markets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CIMA, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, Tejkalohet