Ndërmjetësitë Forex më të vlerësuar që janë të rregulluara nga Komisioni i Sigurive i Jordanisë

Më poshtë është lista e plotë e ndërmjetësve Forex që janë të rregulluar nga Komisioni i Sigurive i Jordanisë. Shfletoni tabelën më poshtë për të zgjedhur ndërmjetësin Forex të rregulluar nga Komisioni i Sigurive i Jordanisë, lexoni shqyrtimin e tij, shihni veçoritë e tregtisë së tij, dhe hapni një llogari.
7.39
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CMA, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
5.05
Admiral Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus pa depozitëKopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
CMA, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5