Ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita Boleto

Kontrolloni ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita Boleto në tabelën më poshtë. Tabela më poshtë është shumë e gjerë dhe shënon veçoritë kryesore të ndërmjetësve.
5.95
LiteFinance Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
CySEC
Platformat
MT4, MT5
5.23
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSCA, VFSC
Platformat
MT4, MT5
3.79
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
ASIC, DFSA, FCA UK
Platformat
MT4, Tejkalohet