Ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita PayRedeem

Kontrolloni ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita PayRedeem në tabelën më poshtë. Tabela më poshtë është shumë e gjerë dhe shënon veçoritë kryesore të ndërmjetësve.
4.69
TradersWay Lexo recensionin
MT4MT5cTraderBonus depoziteECNLeverazi i lartëSinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
3.26
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
Platformat
MT4, MT5
3.08
Grand Capital Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
Platformat
MT4, MT5