Më të mirët e Forex brokerët që ofrojnë llogari tregtie AED

Brokerët që operojnë në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Dubai duhet të kujdesen për shumicën e qytetarëve të Emirateve të Bashkuara Arabe që ndjekin ligjet Sharia duke ofruar llogari islame konkurruese. Këto llogari, të njohura gjithashtu si llogari pa swap, duhet të ofrojnë spread të ulët dhe komisione tregtie të ulëta, veçanërisht në llogaritë pa spread zero, për të mundësuar tradërsit të maksimizojnë fitimet e tyre. Për tradërsit në Emiratet e Bashkuara Arabe ose Dubai, është e këshillueshme të zgjidhni brokerë Forex që ofrojnë llogari AED me opcione pa swap për përvojën më të mirë të tregtisë. Një sfidë kur hapni një llogari me AED si valutë bazë është gjetja e diversitetit. Megjithatë, të zgjedhurit brokerë që ofrojnë llogari AED me spread më të ulët është zgjedhja ideale pasi llogaritë islame nuk i nënshtrohen tarifave të swap-it. Kjo ndihmon gjithashtu tradërsit të shmangin tarifat e konvertimit, të cilat janë të zakonshme kur merret me monedha të tjera. Për të minimizuar tarifat e konvertimit gjatë tregtisë me Forex, është e preferueshme të depozitoni dhe tërhiqni fonde në monedhën e vendit tuaj. Prandaj, zgjedhja e brokerëve të regjuluar lokal që ofrojnë llogari AED është qasja e rekomanduar. Këta brokerë shpesh ofrojnë metoda të njohura të pagesave në komunitetet lokale, duke ulur kostot e transaksionit gjatë mbushjes së llogarisë.
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
6.67
MT4Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
FCA UK, SCA e Emirateve të Bashkuara Arabe
Platformat
MT4, Tejkalohet
5.05
Admiral Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus pa depozitëKopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
CMA, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Dirham është një valutë e fiksuar që është e lidhur me USD-në, çka do të thotë që kursi i këmbimit të saj mbetet konstant pavarësisht nga volatiliteti i tregut. Banka Qendrore e Emirateve të Bashkuara Arabe është përgjegjëse për caktimin e këtyre kursave të këmbimit. Kjo sistem ka përparësi dhe kundërshti, tregtia dhe fitimi nga monedhat e fiksuara nuk është i mundur. Megjithatë, ajo ofron një ndjenjë stabiliteti për banorët vendorë. Përdorimi i brokerëve FX që ofrojnë llogari në Dirham është shumë i dobishëm pasi ndihmon tradërsit të shmangin tarifat e konvertimit të monedhave. Kur depozitoni fonde në një llogari tregtie me një monedhë të ndryshme nga valuta bazë e llogarisë, brokeri do ta konvertojë atë në valutën bazë për një tarifë konvertimi të vogël. Për tradërsit në Emiratet e Bashkuara Arabe, është më e mira të hapni një llogari tregtie FX AED. Është e rëndësishme të theksohet se vendi ka organin e vet të rregullatorit të quajtur DFSA (Authority e Shërbimeve Financiare të Dubait), dhe brokerët duhet të operojnë nën mbikëqyrjen e saj për të mbrojtur nga mashtrimet dhe mashtrimet. Shumë brokerë të respektueshëm janë në dispozicion për qytetarët e Emirateve të Bashkuara Arabe, duke ofruar shërbime të rregulluara dhe të besueshme. DFSA është rregullatori lokal që mbikëqyr tregtinë e Forex në vend, dhe brokerët Forex me llogari në Dirham duhet të binden rregullave dhe udhëzimeve të tij për të përputhur me ligjet vendore.

Pyetje të shpeshta për AED

Si mund të hap një llogari AED?

Për të hapur një llogari tregtie Forex në AED, qasja më e mirë është të gjeni një broker të regjuluar nga DFSA që ofron një llogari tregtie islame në dirham me spread të ulët.

A është dirhamu e njëjtë me AED-në?

Dirhami është monedha e Emirateve të Bashkuara Arabe dhe AED është kodi për monedhën. Pra, qëndroni Dirham është AED.

A është dirhami fiksuar me USD-në?

Po. Dirhami është i lidhur me USD-në, që do të thotë që banka qendrore e Emirateve të Bashkuara Arabe përcakton kursin valutor, që bën AED-në më të qëndrueshme kundër volatilitetit dhe ndryshimeve të tjera tregtare.