Ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita Bitcoin

Kontrolloni ndërmjetësitë më të mira Forex që pranojnë depozita Bitcoin në tabelën më poshtë. Tabela më poshtë është shumë e gjerë dhe shënon veçoritë kryesore të ndërmjetësve.
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
5.59
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSC Mauritius +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
4.33
Fresh Forex Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
Platformat
MT4, MT5
3.43
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
Platformat
MT4