Ndërmjetësitë Forex më të vlerësuar që janë të rregulluara nga FSC Mauritius

Më poshtë është lista e plotë e ndërmjetësve Forex që janë të rregulluar nga FSC Mauritius. Shfletoni tabelën më poshtë për të zgjedhur ndërmjetësin Forex të rregulluar nga FSC Mauritius, lexoni shqyrtimin e tij, shihni veçoritë e tregtisë së tij, dhe hapni një llogari.
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
7.21
Key to Markets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
FCA UK, FSC Mauritius
Platformat
MT4, MT5
5.59
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSC Mauritius +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
2.90
Think Markets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CIMA, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, Tejkalohet
2.72
MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartë
Rregullimet
FSC Mauritius
Platformat
MT5