Brokerët më të mirë të Forex me llogari btc

Bitcoin është një monedhë dixhitale decentralizuarë që nuk kontrollohet nga asnjë autoritet ose qeveri. Ajo vepron në një sistem me baza në kod, të siguruarë nga kompjuterat, duke e bërë të shumë të sigurtë kundër tentimeve të piraterisë. Teknologjia pas Bitcoin quhet blockchain, një libër publik që rregjistron të gjitha transaksionet valutore. Krijuarë në vitin 2009 nga një person anonim ose grupi që përdori pseudonimin Satoshi Nakamoto, Bitcoin ka fituar popullaritet të madh, duke u bërë kriptovalutë më e pranuar gjerësisht sot. Si rezultat, shumë brokerë të Forex tani ofrojnë llogari tregtare BTC. Si pasojë e natyrës së tij të ndryshëm, BTC dhe kriptovalutat e tjera kanë tërhequr tregtarë që kërkojnë mundësi në vlerat e tyre të ndryshueshme. Brokerët kryesorë të Forex kanë inkorporuar kriptovalutat dixhitale në pasuritë e tyre të tregtisë. Kur zgjidhni brokerët më të mirë të Forex që ofrojnë llogari BTC, konsideroni hapjen e një llogarie me brokerë të mirë-regulluar që gjithashtu mbështesin kriptovalutat popullore të tjera. Një pikë tjetër themelore është se ndërprerja dijitale si BTC ka përhapje të ulëta dhe janë në dispozicion si Kontrata për Diferencë (CFD), lejuarë tregtarëve të spekulojnë mbi çmimet e tyre pa i poseduar ato.
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
6.49
MT4Kopjo tregtimin
Rregullimet
Platformat
MT4
5.41
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
Autoriteti i Shërbimeve Ndërkombëtare MWALI
Platformat
MT4, MT5
4.69
TradersWay Lexo recensionin
MT4MT5cTraderBonus depoziteECNLeverazi i lartëSinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
4.33
Fresh Forex Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
Platformat
MT4, MT5
3.43
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
Platformat
MT4
3.26
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
Platformat
MT4, MT5
3.08
Grand Capital Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
Platformat
MT4, MT5
Kur tregtoni BTC, është e këshillueshme të shmangni tarifat e shkëmbimit duke përdorur llogaritë e specializuara të tregtisë së BTC që ofrohen nga brokerët e Forex. Zgjedhja e brokerëve të Forex me llogari Bitcoin rezulton në transaksione më të shpejta dhe më të lira. Megjithëse mund të marrë 1-2 orë për të reflektuar Bitcoin-in në llogarinë e tregtisë, kjo vonësi e vogël mbulohet nga avantazhi i kohëve të përthithjes së shpejtë. Brokerët e FX të njohur që ofrojnë llogari në Bitcoin zakonisht e vëmë në dukje shpejtësinë e tyre të ulët në përpunim për BTC dhe koston minimale të transaksioneve. Për të gjetur zgjidhjen më të mirë, tregtarët duhet të rishikojnë me kujdes brokerët me kostot më të ulëta ose zero për depozitat në kriptovaluta, si dhe ato që ofrojnë përhapje konkuruese dhe komisione. Tregtia me brokerët e Forex me llogari BTC shpesh përfshin komisione tregtie. Natyra decentralizuarë dhe i pavarur i Bitcoin-eve bën të kërkuarit e një brokeri me regjistrim të mirë dhe me vjetërsi të mirë të shërbimit, që ofron tregti të Bitcoin-eve me kosto të ulët. Duke mos u lidhurë me asnjë monedhë tjetër, çmimi i Bitcoin-it përcaktohet vetëm nga forcat tregtare të ofertës dhe kërkesës. Natyra dinamike shtohet në tërheqjen e saj si një pasurie e tregtisë.

Pyetje të shpeshta për BTC

Mund të financoj llogarinë time të Forex me Bitcoin?

Po, shumë brokerë të Forex tani ofrojnë llogari BTC, duke ju lejuar të financoni llogarinë tuaj me Bitcoin dhe të tregoni në kriptovaluta në të njëjtën kohë me pasuri tradicionale. Meqenëse BTC-ja nuk ka jurisidiksion të vetëm, më e mira është të zgjedhni brokerin e Forex-it me reputacion të mirë-regulluar të mirë.

Mund të tregtoj Bitcoin në Forex?

Absolutisht! Bitcoin dhe kriptovalutat e tjera janë pasuritë tregtare të popullarizuara në tregun e Forex-it, me brokerë që ofrojnë CFD për të spekuluar mbi lëvizjet e tyre të çmimeve. Tregjet kripto janë aktive 24/7 për tregti.

Kush është brokeri më i mirë për Bitcoin?

Brokieri më i mirë për tregtinë e Bitcoinit varet nga faktorë si rregullimi, tarifat e ulëta dhe përpunimi i shpejtë. Më e mira është të kërkoni brokerë të mirë-regulluar me llogari BTC dhe kosto të ulëta të tregtisë.