Llogari Mikro Forex

Llogaritë Mikro në Forex i shërbejnë tregtarëve me buxhete të kufizuara, duke u dhënë atyre qasje për të tregtuar në tregun e Forex. Këto llogari zakonisht përfshijnë lote mikro, të cilat përfaqësojnë një pjesë të një lote standard, ekuivalente me 1,000 njësi të monedhës. Brokerët Forex që ofrojnë llogari Mikro vendosin madhësi të shumë të ulëta minimale të loteve dhe kërkesa të vogla minimale për depozitë. Për tregtarët fillestarë që dëshirojnë të angazhohen në tregjet e drejtpërdrejta pa rrezik të konsiderueshëm, llogaritë Mikro mund të jenë të avantazhshme. Megjithatë, ato mund të mos jenë të mjaftueshme për ata që ndjekin tregti serioze ose për ata që varen nga fitimet e tregtisë si burimi kryesor i të ardhurave së tyre. Më poshtë, kemi renditur brokerë Forex të nivelit të lartë me llogari Mikro për t'ju ndihmuar të gjeni zgjidhjet më të mira.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
6.13
JustMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CySEC, FSA Seychelles, VFSC
Platformat
MT4, MT5
4.87
InstaForex Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
CySEC, FSC e Ishujve të Virgjër Britanike
Platformat
MT4, MT5
3.08
Grand Capital Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
Platformat
MT4, MT5
Llogaritë Mikro paraqesin një mundësi të shkëlqyeshme për tregtarët për të angazhuar me tregun e Forex si profesionistë, edhe me një kapital më të vogël. Fillimisht, brokerët shpesh ofrojnë leverage të lartë kur fillojnë me një depozitë të ulët, që mund të ndihmojë për të dyfishuar si fitimet potenciale ashtu edhe humbjet. Prandaj, tregtarët duhet të ushtrojnë kujdes dhe të marrin vendime të mençura duke operuar me llogari mikro. Këto llogari mikro kanë fituar një populritet të jashtëzakonshëm dhe tani ofrohen nga shumë brokerë Forex të njohur. Depozitat minimale për llogaritë e tilla zvarritshme zakonisht variojnë nga 0 USD deri në 30 USD. Në përgjithësi, brokerët Forex që ofrojnë llogari Mikro mund të jenë shumë avantazhoze, veçanërisht për fillestarët dhe tregtarët me buxhete të ngushta. Ata ofrojnë një platformë ideale për të zhvilluar aftësitë tregtare në mënyrë praktike, duke përdorur një llogari tregtare më të vogël për përvojë praktike.

Pyetje të shpeshta për Micro accounts

Çka janë llogaritë mikro në forex?

Llogaritë Mikro Forex janë llogari tregtare të vogëla që ju lejojnë të tregoni në lotë mikro ose 1,000 njësi të monedhës, tërheqëse për ata me buxhete të kufizuara.

Sa është 1 lot mikro në forex?

Një lot mikro në Forex është ekuivalente me 1,000 njësi të monedhës bazë. Ajo përfaqëson një pjesë të një loti standard dhe lejon madhësi tregtare më të vogla.

A është e fitueshme një llogari mikro?

Llogaritë Mikro mund të jenë të fitueshme për fillestarët dhe tregtarët me buxhete të ulëta, pasi ofrojnë një mundësi për të tregtuar tregjet financiare të drejtpërdrejta me rrezik minimal. Megjithatë, për tregti serioze ose për të mbijetuar, zakonisht nevojiten llogari më të mëdha.